Neler Yeni

25.000 / 60.000 TL Tablet Tavsiyeleri

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
ChatGPT
Bütçe
60000
Merhaba arkadaşlar başlıkta'da gördüğünüz gibi 25/60 bin fiyat bandında bir tablet satın alacağım fakat aklıma takılan bir kaç soru var, sizlerinde tecrübeleri sayesinde karar verip alacağım.

Almayı düşündüğüm cihazlar:

Xiaomi Pad 7 Pro | 25.999 TL
https://www.epey.com/tablet/xiaomi-pad-7-pro-2.html
Honor Magic Pad 2 | 27.999 TL
https://www.epey.com/tablet/honor-magic-pad-2.html
iPad Pro M4 11" | 49.999 TL
https://www.epey.com/tablet/apple-ipad-pro-11-2024.html
iPad Pro M4 13" | 54.605 TL
https://www.epey.com/tablet/apple-ipad-pro-13-2024.html
HUAWEI MatePad Pro 13.2 | 44.999 TL

Biliyorum bütçem ve almak istediğim cihazlar arasında uçurum kadar fark var işte tamda bundan dolayı bu forumu oluşturdum.

İngilizce öğreniyorum yurt dışı hedefim var ve bunun için İngilizce öğrenmem gerekiyor. Bana kaliteli bir şekilde film izletecek, optimizasyonu iyi güncel bir cihaz lazım, uzun araştırmalar sonucu üstte verdiğim cihazlar benim için en uygun olanlardır diye düşündüm.

Sizlerden ricam üstteki cihazlar hakkında fikirlerinizi benimle paylaşmanız veya varsa tecrübelerinizi aktarmanız. Sadece ürün odaklı da olmak zorunda değil genel olarak marka hakkında da tecrübelerinizi veya fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Son olarak en çok almak istediğim cihazında belirteyim, cihaz Huawei (HUAWEI MatePad Pro 13.2 PaperMatte). Bu tablete aşık oldum en çokta bunu almak istiyorum ama uygulamalar arası optimizasyon olmamasından korkuyorum. Sorum şu; Huawei cihazlarında ambargo sonrası kullanımda bir sorun olur mu? Uygulamalar sonunda 3. Part olarak sağlanıyor, bu kullanımı etkiler mi? Ayrıca tüm cihazları karşılaştırınca sizce en iyisi hangisi? Veya daha iyi bir öneriniz var mı?

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,403
İsim
Selim
Mi pad 7 pro oled değil. Bence listeden çıkarılmalı. Pad7 ne kadar 15k bandında çok iyi olsa da prosu yetersiz kalmış.

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
ChatGPT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi pad 7 pro oled değil. Bence listeden çıkarılmalı. Pad7 ne kadar 15k bandında çok iyi olsa da prosu yetersiz kalmış.
Değil mi? Bende o konuya çok takıldım, bende Xiaomi Pad 5 var onda da IPS panel var ve film izlenmiyor resmen karanlık sahneler asla gözükmüyor. Fakat geliştirmişlerdir diye listeye almıştım, teşekkür.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,403
İsim
Selim
Değil mi? Bende o konuya çok takıldım, bende Xiaomi Pad 5 var onda da IPS panel var ve film izlenmiyor resmen karanlık sahneler asla gözükmüyor. Fakat geliştirmişlerdir diye listeye almıştım, teşekkür.
3.2K ekran mi pad 7 için mükemmel ötesi fakat Prosu 26klara çıkıp oledsiz kesinlikle eksik kalmış. Rica ederim.

xberke

80+
Son olarak en çok almak istediğim cihazında belirteyim, cihaz Huawei (HUAWEI MatePad Pro 13.2 PaperMatte). Bu tablete aşık oldum en çokta bunu almak istiyorum ama uygulamalar arası optimizasyon olmamasından korkuyorum. Sorum şu; Huawei cihazlarında ambargo sonrası kullanımda bir sorun olur mu? Uygulamalar sonunda 3. Part olarak sağlanıyor, bu kullanımı etkiler mi? Ayrıca tüm cihazları karşılaştırınca sizce en iyisi hangisi? Veya daha iyi bir öneriniz var mı?
huawei cihazlar bence alınmaz çünkü çip ambargosuda var kendi çipleri çok zayıf orta segment ayarında kalıyor ya m4 ipad ya da Samsung Tab S10 ultra alırdım. Samsung Tr özel fiyat olduğu için bu fiyatta yoksa yd. da muadillerine göre çok daha pahalı bu cihaz.

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Muzaffer Berke
kanka 2.el düşünüyorsan 20-25k arası Apple Pencil 2.Nesil + 12.9 inç Ipad Pro 5.Nesil var. biraz pazarlıkla çok rahat 20kya halledersin. M1 işlemci var içinde, M serisi olduğu için hem yapay zeka özelliklerinden faydalanıyor, hem de baya uzun bir süre yazılım desteği alıcaktık. Mini-LED ekrana sahip. düşünebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,853
Üyeler
170,266
Son üye
mertehus
Top Bottom