- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam yanlış konuya yazmış olabilir misinizekran kartı yerine gtx 750 alabilirsin işletim sistemi alma boşver hardiskide alma boş iş
hocam yanlış konuya yazmış olabilir misinizekran kartı yerine gtx 750 alabilirsin işletim sistemi alma boşver hardiskide alma boş iş
hocam gtx 750 falan ne alakadostum 6 yıllık bilgisayar mühendsiyim bana güvenmiyormusun
hocam bi konuyu kontrol edebilir misin hangisine yazdınekran kartı çok pahalı diğerlerine paran yetmez
1. yi sipariş ettim hocamtabii bekleticem
Mesaj otomatik birleştirildi:
haa tamam dostum 2 sistem var 2.sini tavsiye ederim
Dostum Sistem evine geldi mi ? memnun musun ? benimde kafama yattı da alıcam gibi sanırım
arayıp iptal ettirin diyeceğim de iade parası ne zamana yatar.Eğer iade parasını dert etmıyorsanız iade ettirin ve sistemı yukseltıp alın,zarara girmeyın.600tl ile yükseltmek varken bir daha yenısını almayınhocam sipariş ettim ama babam dikkat etmemiş anakartı a520 aldım sonradan yükselteceğim
ben sinerji de ki vok v5 i sipariş ettim ama daha yeni ettim sabah şu an montaj sürecinceDostum Sistem evine geldi mi ? memnun musun ? benimde kafama yattı da alıcam gibi sanırım
https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte...gle-oc-8gb-rtx4060ti-oyun-bilgisayari-p-50455 zamlanmışlink atsana aldıgının
valla hocam zam falan da gelmiş şimdi babam bunla uğraşamaz bi tane bilgisayarcıya a520 yi verip üstüne para ekleyip b550 yi alırımarayıp iptal ettirin diyeceğim de iade parası ne zamana yatar.Eğer iade parasını dert etmıyorsanız iade ettirin ve sistemı yukseltıp alın,zarara girmeyın.600tl ile yükseltmek varken bir daha yenısını almayın
dostum vok v5 ten bahsediyorsan geçmiş olsun zamlanmışDostum Sistem evine geldi mi ? memnun musun ? benimde kafama yattı da alıcam gibi sanırım
hiç uğraşmayın öyle aldıysanız öyle kullanın sağlık olsun,3k anakart montajına da 500 600tl alsa 3.5k eder.Gerek yok o kadar msarafaben sinerji de ki vok v5 i sipariş ettim ama daha yeni ettim sabah şu an montaj sürecince
https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte...gle-oc-8gb-rtx4060ti-oyun-bilgisayari-p-50455 zamlanmış
valla hocam zam falan da gelmiş şimdi babam bunla uğraşamaz bi tane bilgisayarcıya a520 yi verip üstüne para ekleyip b550 yi alırım
dostum vok v5 ten bahsediyorsan geçmiş olsun zamlanmış
hocam 512 yetmeyecek eminim o yüzden ssd değişmek yerine anakartı yükselticem satarken daha kolay olurhiç uğraşmayın öyle aldıysanız öyle kullanın sağlık olsun,3k anakart montajına da 500 600tl alsa 3.5k eder.Gerek yok o kadar msarafa