alıyorum kanka o zaman uygun fiyatlı monitör pad mouse klavyeönerin varmı çokda iyi olmasına gerek yok hepsi benim için aynı işlevi görücek ama kablosuz istiyorum.Şu şekilde alınabilir.
Bu fiyata 4060Ti modeli de bulunur fakat ssd, kasa, soğutucu derken 30-31e gelir.
Alıntıyı görüntüle
Monitör olarak şunu alabilirsin uygun fiyatlı.alıyorum kanka o zaman uygun fiyatlı monitör pad mouse klavyeönerin varmı çokda iyi olmasına gerek yok hepsi benim için aynı işlevi görücek ama kablosuz istiyorum.
peki monitör kara cuma ile felan düşebilirmi birde bu kasa temizlemek için ne alabilirim genel anlamda bilgisayarı temizliğini yapmak içinMonitör olarak şunu alabilirsin uygun fiyatlı.
Diğerleri hakkında bilgim yok.
64 gb ram yapsam çok pahalıyamı kaçar sistemde sizce ?Monitör olarak şunu alabilirsin uygun fiyatlı.
Diğerleri hakkında bilgim yok.
Fiyatı güzel indirim bitince yine bu fiyata düşer daha altına zor kara cuma vs.peki monitör kara cuma ile felan düşebilirmi birde bu kasa temizlemek için ne alabilirim genel anlamda bilgisayarı temizliğini yapmak için
ram konusuna ne diyorsun acaba 64 gb yapmak mantıklımı ?Fiyatı güzel indirim bitince yine bu fiyata düşer daha altına zor kara cuma vs.
temizlik hakkında bilgim yok.
32 tam isabet olurdu fakat yükseltme seçeneği saçmalıktan ibaret.ram konusuna ne diyorsun acaba 64 gb yapmak mantıklımı ?
32 olsa alıcamda direkt 64 gb koymuşlar çok alt alta dosya açacağım zaman 64 bana baya işime yarar gibi geliyor gereksizlik konusunu hiç bilmiyorum valla bende32 tam isabet olurdu fakat yükseltme seçeneği saçmalıktan ibaret.
64 de gereksiz olabilir bilemedim render vs. anladığım konular değil bilgili arkadaşlar yardımcı olsun.
Buna bakmanı tavsiye ederim hocamekran kartı olarak nvdia iyi olur render işlerim olucak
32 gb halletim seçeneklerded varmış 26 ya geldi birde arkadaş sistemi mantıklımı ? vatanda olan ?32 tam isabet olurdu fakat yükseltme seçeneği saçmalıktan ibaret.
64 de gereksiz olabilir bilemedim render vs. anladığım konular değil bilgili arkadaşlar yardımcı olsun.