- Reaksiyon skoru
- 126
hocam yaşadığınız şehre göre testlerini iyice yapmanız şartıyla garantili ikinci ellere de bakabilirsiniz bu fiyat bandına 4060lı laptoplar bulursunuz
H işlemcisi önermedim batarya için. U işlemcileride güçsüz intellerde. AMD için U İntel için P işlemcisi önerdim. İçinize sinmediyse kendinizde bakabilirsiniz önerdiğim özelliklerde.Dediğim şeyde başka öneriniz var mıdır acaba sağolun cevaplar için bitireceğim simdi
Gaming laptop olarak en iyisi nedir acaba alternatif 3-4 tane diye sizi yorduysam kusura bakmayın hayırlı günler gaming laptoplar dediğim işlemleri yaparken kasarr mı bir de hangisinin ömrü daha uzun olur, taşıma sıkıntım olmaz gamingler şarjda kullanılırsa bozulur mu çok ısınır mı sagolunGaming laptoplar güçlüdür ama taşınabilir kasa gibilerdir. Ultrabook/Notebooklar ise batarya süresi daha yüksek daha az performanslıdır.
Çok karman çorman oldu siz önce bu alacağınız laptoptan neler bekliyorsunuz?Gaming laptop olarak en iyisi nedir acaba alternatif 3-4 tane diye sizi yorduysam kusura bakmayın hayırlı günler gaming laptoplar dediğim işlemleri yaparken kasarr mı bir de hangisinin ömrü daha uzun olur, taşıma sıkıntım olmaz gamingler şarjda kullanılırsa bozulur mu çok ısınır mı sagolun
ikinci ellerde virüs ihtimali olur mu acaba sıfırlamamıza rağmen bir şey olur mu ?hocam yaşadığınız şehre göre testlerini iyice yapmanız şartıyla garantili ikinci ellere de bakabilirsiniz bu fiyat bandına 4060lı laptoplar bulursunuz
İş için yazılım sosyal medya kullanabileceğim ama kasmayacak ömrü uzun olan performansı iyi 25-30 k bandındaÇok karman çorman oldu siz önce bu alacağınız laptoptan neler bekliyorsunuz?
Çok karman çorman oldu siz önce bu alacağınız laptoptan neler bekliyorsunuz?
Batarya önemlimi? 144Hz önemlimi?ikinci ellerde virüs ihtimali olur mu acaba sıfırlamamıza rağmen bir şey olur mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İş için yazılım sosyal medya kullanabileceğim ama kasmayacak ömrü uzun olan performansı iyi 25-30 k bandında
buyur dostum.25-30k dayanıklı, güçlü, uzun süre dayanabilecek bir laptop istiyorum. Monster alıp geçeyim diyorum, sizce hangi marka ve modeli almalıyım, önerilerinizi ve kendi tecrübelerinizi bekliyorum.
144 önemli değil batarya önemli amaBatarya önemlimi? 144Hz önemlimi?
Attığım Yoga, Ideapad veya Huawei laptoplardan birini almanızı öneririm.144 önemli değil batarya önemli ama
Peki sağolun, IdeaPad'ı gözüme kestirdimAttığım Yoga, Ideapad veya Huawei laptoplardan birini almanızı öneririm.
Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun. Ramler değişmiyor unutmayın.Peki sağolun, IdeaPad'ı gözüme kestirdim
ÇAttığım Yoga, Ideapad veya Huawei laptoplardan birini almanızı öneririm.
Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun. Ramler değişmiyor unutmayın.
Bakımını tek başınıza eğer bilgiliyseniz yaparsınız diye düşünüyorum. Gaming laptoplar gibi sık sık bakıma ihtiyaç duyacağını düşünmüyorum senede 1 yeterli olur diye düşünmekteyim. Ben ise LOQ 15AHP9 8845HS 4050 modelini kullanıyorum.Ç
Bu IdeaPad bakımını tek başıma yapabilir miyim acaba ya da bakımı kaç yılda ayda bir olmalı ? Bir de sizin kullandığınız laptop nedir acba son sorumdu çok sağolun bundan sonra cözüldu diyorum.