Yardım 25-30 mbps internet CS2 oynamak için yeterli midir?

Useufffx

80+
Reaksiyon skoru
9
Yurtta kalıyorum yoğunluk olmadigi zamanlar 30 yoğunluk olunca 20 mbpslere düşüyor hız bu internetle cs 2 oynanır mı?Kaç ping alırım?60-70 de yeterli olur benim için.(Wifi adaptörü kullanıyorum.)

İnternet hızın pingini etkilemez. Pingin, ev internetin yoğun kullanılıyorsa veya bölgesel yoğunluk varsa dalgalanır. Çözüm olarak ethernet kullanmanı öneriyorum. Eğer pingin sebebi evde ki yoğunluksa büyük oranda çözülecektir. Oyun ayarlarından da ekte bıraktığım ayarı 75 civarı yap. Oyun bulma süresi biraz artar ama daha düşük pingli serverlarda oynarsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternet hızın pingini etkilemez. Pingin, ev internetin yoğun kullanılıyorsa veya bölgesel yoğunluk varsa dalgalanır. Çözüm olarak ethernet kullanmanı öneriyorum. Eğer pingin sebebi evde ki yoğunluksa büyük oranda çözülecektir. Oyun ayarlarından da ekte bıraktığım ayarı 75 civarı yap. Oyun bulma süresi biraz artar ama daha düşük pingli serverlarda oynarsın.
Yurtta kaldığını şu an yenilediğim de gördüm. Dediğim gibi internet hızın pingini etkilemez fakat yoğunluk pingini etkiler.

Ekler

• 1758972486926.webp
    1758972486926.webp
    5.8 KB · Hit: 18
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,423
Üyeler
183,425
Son üye