Neler Yeni

25 - 30K Arası Sistem Tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emre Pala
Herkese merhaba,

Başlıkta belirttiğim fiyat aralığında bir sistem aramaktayım. Biraz baktım ama bu işlerden pek fazla anlamıyorum, sanıyorum 11 Kasım'a özel bir indirim fırsatı da yok. Şimdilik gözüme çarpan şu oldu:
Ram'ini yükseltip almayı planlıyorum. Bu fiyata daha bir sistem bulabilir miyim? Soğutucu seçimim hangisi olmalıdır?
Arada bilgisayardan render alıyorum, yeni oyunları da oynuyorum, en üst ayarlarda oynama gibi bir tercihim bulunmamakta.
Şimdiden değerli bilgileriniz için teşekkür ederim, saygılar.

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
formedos
Herkese merhaba,

Başlıkta belirttiğim fiyat aralığında bir sistem aramaktayım. Biraz baktım ama bu işlerden pek fazla anlamıyorum, sanıyorum 11 Kasım'a özel bir indirim fırsatı da yok. Şimdilik gözüme çarpan şu oldu:
Ram'ini yükseltip almayı planlıyorum. Bu fiyata daha bir sistem bulabilir miyim? Soğutucu seçimim hangisi olmalıdır?
Arada bilgisayardan render alıyorum, yeni oyunları da oynuyorum, en üst ayarlarda oynama gibi bir tercihim bulunmamakta.
Şimdiden değerli bilgileriniz için teşekkür ederim, saygılar.
Hocam arkadaşlar yardımcı olacaktır, fakat o paraya o marka parçalar yüksek geldi bana şahsen. Diğer sitelere v.b bakmak lazım biraz. Ve AMD işlemcili sistem alırsanız bir tık daha iyi olur oyun açısından.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emre Pala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam arkadaşlar yardımcı olacaktır, fakat o paraya o marka parçalar yüksek geldi bana şahsen. Diğer sitelere v.b bakmak lazım biraz. Ve AMD işlemcili sistem alırsanız bir tık daha iyi olur oyun açısından.
Teşekkür ederim hocam, ben de bir yandan araştırmaya devam edeyim. O süreçte öneriler gelebilir belki daha.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emre Pala
Şu konuyu da takip edebilirsiniz hocam.
Takipteyim hocam, yarın sabahı beklemek daha mâkul olacak gibi, sınırlı sayıdaki sistemleri de değerlendirmek açısından. Sağ olun link için.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Ekran kartın Nvidia yerine AMD tercih eder misin ?

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Görkem
öncelikle ram upgrade işleminden bahsetmişsiniz
bu sistemin ramini upgrade edemezsiniz (32 gb a yükseltmekten bahsediyorsanız)
çünkü özelleştirme seçeneklerinin hepsi 16 gb ram üzerine kurulu

ayrıca aynı sitede
aynı işlemcili
aynı ssd ve ram kapasiteli
aynı ekran kartlı ama 16 gb versiyonlusu
sizina attığınız üründen daha ucuza satılıyor
ayrıca rami de 2x16 ya yükseltilebiliyor

1731282976926.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emre Pala
öncelikle ram upgrade işleminden bahsetmişsiniz
bu sistemin ramini upgrade edemezsiniz (32 gb a yükseltmekten bahsediyorsanız)
çünkü özelleştirme seçeneklerinin hepsi 16 gb ram üzerine kurulu

ayrıca aynı sitede
aynı işlemcili
aynı ssd ve ram kapasiteli
aynı ekran kartlı ama 16 gb versiyonlusu
sizina attığınız üründen daha ucuza satılıyor
ayrıca rami de 2x16 ya yükseltilebiliyor

Alıntıyı görüntüle
Çok teşekkür ederim hocam, bunu görmemişim. 32 GB'a yükseltmeyi planlıyordum, bunu attığınız iyi oldu. Benim attığımda öyle bir şey yokmuş. Bunun yanında 1 TB SSD düşünüyorum. Soğutucu olarak nasıl bir seçim yapmalıyım ondan hiç emin değilim. Yine de diğer arkadaşların dediği gibi yarın dişe değer bir indirim olacak mı beklemek istiyorum.

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Görkem
Çok teşekkür ederim hocam, bunu görmemişim. 32 GB'a yükseltmeyi planlıyordum, bunu attığınız iyi oldu. Benim attığımda öyle bir şey yokmuş. Bunun yanında 1 TB SSD düşünüyorum. Soğutucu olarak nasıl bir seçim yapmalıyım ondan hiç emin değilim. Yine de diğer arkadaşların dediği gibi yarın dişe değer bir indirim olacak mı beklemek istiyorum.
bana kalırsa o sistem elde bir olsun (bitmez inşallah)
diğer arkadaşlardan daha iyi bir fiyat performans istem gelir mi bakın
veya mesai saatlerinde yeni bir fiyat performans sistemi çıkarmı diye bekleyin diyecem
ama bunu dediğime de pişman olmak istemiyorum (uygun bir şey çıkmaz bundada astok biterse diye)

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
formedos
Yarın sabah arkadaşlar detaylı yardımcı olur, bir sürü hazır sistem var piyasada zaten :)

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Ederim hocam, fiyat bandında en iyi performans sağlayacak sistem hangisiyse ona yönelmek istiyorum. Nvidia veya AMD fark etmez.

Linke gir, özelleştirmelere tıkla sistem bileşenleri şu şekilde olması gerekiyor;
7500f işlemci, b650m-r anakart, rx7700xt ekran kartı, Apacer 1x16 gb ram, Kingston Nv3 1tb ssd, Vento 650w kasa/psu. Toplam fiyat 28.886 TL, işlemci soğutucu Thermalright Peerlees Assassin alırsan 1.300-1.500 TL arası, Dark Freezer x123 alırsan 600 TL civarı. Sistemi Apacer 2x16 32 GB ram yaparsan 30.363 TL tutuyor. Aklında bulunsun bu sistem de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emre Pala

Linke gir, özelleştirmelere tıkla sistem bileşenleri şu şekilde olması gerekiyor;
7500f işlemci, b650m-r anakart, rx7700xt ekran kartı, Apacer 1x16 gb ram, Kingston Nv3 1tb ssd, Vento 650w kasa/psu. Toplam fiyat 28.886 TL, işlemci soğutucu Thermalright Peerlees Assassin alırsan 1.300-1.500 TL arası, Dark Freezer x123 alırsan 600 TL civarı. Sistemi Apacer 2x16 32 GB ram yaparsan 30.363 TL tutuyor. Aklında bulunsun bu sistem de.
Hocam öneri için teşekkür ederim ilk olarak. Sistem bileşenlerini biraz araştırdım, oldukça memnun kaldım. Lakin attığınız linkte, 650M-R anakart göremedim maalesef, bir de RX7700XT yerine sadece 4060 seçenekleri var. Ben bi bulamadım acaba veya yoksa başka öneriniz var mıdır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,906
Üyeler
167,739
Son üye
anmet34
Top Bottom