Neler Yeni

Vatan 11.11 Sistem indirimleri saat kaçta olacak?

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Mecbur sabahı bekleyeceğim artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnşallah. Alırsam konusunu açarım zaten içinden çıkanları nasıl takacam vs diye :D
Mutlaka etiketleyin de sizinle beraber sevineyim, elimden geldiğince de yardımcı olurum.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Yasar Dalgan
İlk defa masaüstü alacağımız için fena amatörlük var. Bir türlü karar veremiyorsun gerçi şimdi verdim 11.11 olayı kafamı karıştırdı

4070 içinde ti var mı? Öyle bir şey söyledi mi
4070 S varsa özelleştirme de olacağı için muhtemelen 4070 Ti ve Ti Super ailesine de dokunurlar muhtemelen.Ama içimden bir ses gaminggenden 2 adet sipariş geçeceğiz diyor

Mutlaka etiketleyin de sizinle beraber sevineyim, elimden geldiğince de yardımcı olurum.
Sabah uyandığımda indirim mesajı görmek istiyorum beni de etiketleyin

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Beyler sizce sabah vatana gideyim mi çalıştıgım yere yakın 11 gbi felan orda olabilirim ama pc yi internetten alınca iade hakkı oluyor heralde o yüzden sormak istedim

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
4070 S varsa özelleştirme de olacağı için muhtemelen 4070 Ti ve Ti Super ailesine de dokunurlar muhtemelen.Ama içimden bir ses gaminggenden 2 adet sipariş geçeceğiz diyor
Şeytan diyor al pc hocasını diye. Vatan'ın anakart ve ssd'leri tırt olur bence.

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Yasar Dalgan
İlk defa masaüstü alacağımız için fena amatörlük var. Bir türlü karar veremiyorsun gerçi şimdi verdim 11.11 olayı kafamı karıştırdı

4070 içinde ti var mı? Öyle bir şey söyledi mi
Üstümüzde fena amatörlük var aslında bize fena tokat basılır da biz bilinçli davranıp sofradan kârlı kalkalım istiyoruz

Şeytan diyor al pc hocasını diye. Vatan'ın anakart ve ssd'leri tırt olur bence.
Evet dediğin gibi zaten fiyat olarak uygun olur ama ssd leri kötü oluyor zaten hiç iyi ssd satmıyorlar Kingston markasını satmıyorlar bile.yani o yüzden gamıng gen alıp geçeriz

Beyler sizce sabah vatana gideyim mi çalıştıgım yere yakın 11 gbi felan orda olabilirim ama pc yi internetten alınca iade hakkı oluyor heralde o yüzden sormak istedim
İnternetten bak daha iyi

Üstümüzde fena amatörlük var aslında bize fena tokat basılır da biz bilinçli davranıp sofradan kârlı kalkalım istiyoruz

Evet dediğin gibi zaten fiyat olarak uygun olur ama ssd leri kötü oluyor zaten hiç iyi ssd satmıyorlar Kingston markasını satmıyorlar bile.yani o yüzden gamıng gen alıp geçeriz

İnternetten bak daha iyi
Yüz yüze pek inceleyemezsin bence zaten yüz yüze sorduğunda bile hangi sisteme bakmıştınız diyerek interneti işaret ediyorlar direk 😃

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem

İnternetten bak daha iyi

Yüz yüze pek inceleyemezsin bence zaten yüz yüze sorduğunda bile hangi sisteme bakmıştınız diyerek interneti işaret ediyorlar direk 😃
Alıp kafam rahat mı uyusam :D

okartal08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Onur Kartal
Artık adam gibi indirim gelsn bi zahmet ya

swishhy7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Swishhy
Umarım 7500F veya 7600 lu, 4070 super bir sistem gelir 36k civarina. Ozellestirip 40-42k arasında bir fiyata halletmeyi dusunuyorum.

Satriani

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,538
Üyeler
160,857
Son üye
erdemizm
Top Bottom