Neler Yeni

Vatan 11.11 Sistem indirimleri saat kaçta olacak?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hasan Hüseyin Uzun
Sabah bilgi veririm dedi mi 11 den sonra mı verecek bizim burdada vatan varda ona göre gideyim diyorum
Mağaza açılışında sistemler gelmiş olacakmış. Daha sonra çalışanlar sistemleri açacakmış 11 den önce gelebilirsiniz dedi bize beraber açıp bakarız dedi

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Hocam ben mağazaya gidemem, müsait değilim. siteden almayı düşünüyorum 12-13 gibi stok biter mi acaba
İyi fiyata ćıkarsa max 10dk kalır ortalama bi fiyata çıkarsa 12-13 e kalır

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
Mağaza açılışında sistemler gelmiş olacakmış. Daha sonra çalışanlar sistemleri açacakmış 11 den önce gelebilirsiniz dedi bize beraber açıp bakarız dedi
Mağaza ve online satış için stok sayısı aynı mı? Millet mağazaya gidip alacaksa stok kalmaz

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Mağaza ve online satış için stok sayısı aynı mı? Millet mağazaya gidip alacaksa stok kalmaz
Mağazaya stok olmayabillir mağaza stoğu olursada ayrı olur genelde sistem internette bitince stoktaki mağazalar yazısı çıkar

Son düzenleme:

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
Hiç fikrim yok ayni degildir sanirim
Valla inşallah, bir de saat 11.11'de internet sitesi de kasacaktır çünkü tüm millet akın edecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mağazaya stok olmayabillir mağaza stoğu olursada ayrı olur genelde sistem internette bitince mağazadan teslim al yazısı çıkar
Öyle de mükemmel olur valla

Mağazaya stok olmayabillir mağaza stoğu olursada ayrı olur genelde sistem internette bitince mağazadan teslim al yazısı çıkar
Öyle de mükemmel olur valla. Bu arada umarım bugün ikimizde istediğimiz bir sistemi almış oluruz :D

huseyindg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Dağ
Mağazaya stok olmayabillir mağaza stoğu olursada ayrı olur genelde sistem internette bitince stoktaki mağazalar yazısı çıkar
az önce bulunduğum bölgedeki vatan bilgisayarları aradım, sistemlerin daha belli olmadığını ve %90 mağazaya özel olacağını söylediler. biraz moral bozdu ama beklemeye devam etmekten başka çarem yok

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
az önce bulunduğum bölgedeki vatan bilgisayarları aradım, sistemlerin daha belli olmadığını ve %90 mağazaya özel olacağını söylediler. biraz moral bozdu ama beklemeye devam etmekten başka çarem yok
Çok kötü haber, yakınımda Vatan var ama çalışıyorum.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Yasar Dalgan
Valla inşallah, bir de saat 11.11'de internet sitesi de kasacaktır çünkü tüm millet akın edecek.

Öyle de mükemmel olur valla

Öyle de mükemmel olur valla. Bu arada umarım bugün ikimizde istediğimiz bir sistemi almış oluruz :D
Ben almıyım yani öyle olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,557
Üyeler
160,857
Son üye