Neler Yeni

Vatan 11.11 Sistem indirimleri saat kaçta olacak?

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Yasar Dalgan
Seninle kader ortağıyız seni kendimle bir saydım :D İşin sonunda pc hocasını alacağız bak gör
Valla öyle olacak Vatan bi koyacak Dramsız 3000 mb yüklemeli Tırt ssdleri cl48 ramlerı bizde koştura koştura gaming gen alacağız

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
az önce bulunduğum bölgedeki vatan bilgisayarları aradım, sistemlerin daha belli olmadığını ve %90 mağazaya özel olacağını söylediler. biraz moral bozdu ama beklemeye devam etmekten başka çarem yok
O zaman bana vatan yolu gözüktü

eraydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
eraydd
az önce bulunduğum bölgedeki vatan bilgisayarları aradım, sistemlerin daha belli olmadığını ve %90 mağazaya özel olacağını söylediler. biraz moral bozdu ama beklemeye devam etmekten başka çarem yok
İnternetten alıp mağazaya ayırtamıyor muyuz hocam ya :( eğer siteden alamıyorsak ben de akşam 7 gibi alabilirim

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
Valla öyle olacak Vatan bi koyacak Dramsız 3000 mb yüklemeli Tırt ssdleri cl48 ramlerı bizde koştura koştura gaming gen alacağız
Ya da ekran kartının markası kötü olacak bir yerden kesin kısacaklardır

huseyindg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Dağ
Hocam siz nasıl bir şey almak istiyordunuz ? Aslında almak istediğim sistem belli ama benzeri Vatan'da çıkar mı diye beklemek istiyordum
Aslında bu forumda bekleyen çoğu kullanıcı gibi bende r5 7500f + 4070S bekliyorum. Ama indirim beklediğim gibi olmazsa yada stoğa yetişemezsem Pc hocasına yönelirim

eraydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
eraydd
eğer öyle olursa gaming gen'deki sistemleri burada paylaşın ben de yararlanayım. vatan r5 7500f 4060lı bi sistem koyar diye bekliyorum ama bakalım

huseyindg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Dağ
İnternetten alıp mağazaya ayırtamıyor muyuz hocam ya :( eğer siteden alamıyorsak ben de akşam 7 gibi alabilirim
Onu da sordum ama mağazaya gelmek şartmış, maşl orderla sipariş vermeyi de teklif ettim hatta :)

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Ya da ekran kartının markası kötü olacak bir yerden kesin kısacaklardır
Neden ki çok iyi sistemler yaptılar 3 aydır takip ediyorum en üst kalite hep vatandaydı bazen en düşük kalite fiyatına z serisi anakart sattıklarını gördüm

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Yasar Dalgan
eğer öyle olursa gaming gen'deki sistemleri burada paylaşın ben de yararlanayım. vatan r5 7500f 4060lı bi sistem koyar diye bekliyorum ama bakalım
Ya siz vatandan alırsınız muhtemelen ama vatan bizim istediğimiz gibi çıkarmaz diye umuyorum

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
Aslında bu forumda bekleyen çoğu kullanıcı gibi bende r5 7500f + 4070S bekliyorum. Ama indirim beklediğim gibi olmazsa yada stoğa yetişemezsem Pc hocasına yönelirim
Hocam 5k ucuz olsun ama parça kalitesi kötü olsun almam pc hocasının parça kalitesi çok iyi o konuda Vatan'a güvenmiyorum ama şaşırtabilir de işte. Pc hocasını da bugün almak lazım yine zam yaparlarsa yandık.

eraydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
eraydd
Ya siz vatandan alırsınız muhtemelen ama vatan bizim istediğimiz gibi çıkarmaz diye umuyorum
hocam bulunduğum bölgedeki vatan'ı aradım, r5 7500fli sistemler %90 kampanyaya dahil olmayacak ama yine de 1-2 saate belli olur dedi.

Top Bottom