Vatan 11.11 Sistem indirimleri saat kaçta olacak?

az önce bulunduğum bölgedeki vatan bilgisayarları aradım, sistemlerin daha belli olmadığını ve %90 mağazaya özel olacağını söylediler. biraz moral bozdu ama beklemeye devam etmekten başka çarem yok
O zaman bana vatan yolu gözüktü

az önce bulunduğum bölgedeki vatan bilgisayarları aradım, sistemlerin daha belli olmadığını ve %90 mağazaya özel olacağını söylediler. biraz moral bozdu ama beklemeye devam etmekten başka çarem yok
İnternetten alıp mağazaya ayırtamıyor muyuz hocam ya :( eğer siteden alamıyorsak ben de akşam 7 gibi alabilirim

Valla öyle olacak Vatan bi koyacak Dramsız 3000 mb yüklemeli Tırt ssdleri cl48 ramlerı bizde koştura koştura gaming gen alacağız
Ya da ekran kartının markası kötü olacak bir yerden kesin kısacaklardır

Hocam siz nasıl bir şey almak istiyordunuz ? Aslında almak istediğim sistem belli ama benzeri Vatan'da çıkar mı diye beklemek istiyordum
Aslında bu forumda bekleyen çoğu kullanıcı gibi bende r5 7500f + 4070S bekliyorum. Ama indirim beklediğim gibi olmazsa yada stoğa yetişemezsem Pc hocasına yönelirim

Valla öyle olacak Vatan bi koyacak Dramsız 3000 mb yüklemeli Tırt ssdleri cl48 ramlerı bizde koştura koştura gaming gen alacağız
eğer öyle olursa gaming gen'deki sistemleri burada paylaşın ben de yararlanayım. vatan r5 7500f 4060lı bi sistem koyar diye bekliyorum ama bakalım

Ya da ekran kartının markası kötü olacak bir yerden kesin kısacaklardır
Neden ki çok iyi sistemler yaptılar 3 aydır takip ediyorum en üst kalite hep vatandaydı bazen en düşük kalite fiyatına z serisi anakart sattıklarını gördüm

eğer öyle olursa gaming gen'deki sistemleri burada paylaşın ben de yararlanayım. vatan r5 7500f 4060lı bi sistem koyar diye bekliyorum ama bakalım
Ya siz vatandan alırsınız muhtemelen ama vatan bizim istediğimiz gibi çıkarmaz diye umuyorum

Aslında bu forumda bekleyen çoğu kullanıcı gibi bende r5 7500f + 4070S bekliyorum. Ama indirim beklediğim gibi olmazsa yada stoğa yetişemezsem Pc hocasına yönelirim
Hocam 5k ucuz olsun ama parça kalitesi kötü olsun almam pc hocasının parça kalitesi çok iyi o konuda Vatan'a güvenmiyorum ama şaşırtabilir de işte. Pc hocasını da bugün almak lazım yine zam yaparlarsa yandık.

Ya siz vatandan alırsınız muhtemelen ama vatan bizim istediğimiz gibi çıkarmaz diye umuyorum
hocam bulunduğum bölgedeki vatan'ı aradım, r5 7500fli sistemler %90 kampanyaya dahil olmayacak ama yine de 1-2 saate belli olur dedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,485
Üyeler
187,517
Son üye
Volkarizma
Geri