Neler Yeni

Vatan 11.11 Sistem indirimleri saat kaçta olacak?

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Valla hocam alamadım bir türlü, pc hocası espor rtx 4070 tis. Vatan adam akilli bir şey çıkarır mı acaba ya da çıkarsa alabilir miyim stok sayısı çok az millet kapar herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Göremiyorum fakat 4 gün içinde ram ve işlemci stoğu bitti başka markalar ile değişti ve zam geldi
Umarım istediğini alırsın hocam.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
Yani zaten ram işlemci değişip zam gelmiş şimdi vatan sistemlerini beklediği için herkes sizin sistemin stoğu bitmez diye düşünüyorum ama vatanda genelde gigabyte zotac gibi sistemler kuruyor onu göz önüne alarak karar verin siz tam arada kalmışsınız herhangi bir yöne doğru etkilemek istemem hayırlısı neyse o olsun
Zotac iyi midir ? Daha doğrusu Galax'ın önünde mi?

Sycl1299

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Soner Yücel
Zotac iyi midir ? Daha doğrusu Galax'ın önünde mi?
Zotac hakkında hiç bilgim yok galax iyi bir marka tamamen tahmin üzerine konuşuyorum galax daha iyidir diye düşünüyorum ama almak istediğiniz sistemdeki kartların inceleme videolarını izleyerek hangisi daha iyi daha doğru karar verirsiniz soğutma bloğu zotacta ne durumda bilmiyorum ama galax genel anlamda iyidir ikisi arasında benim tercihim kesinlikle galax olurdu

Copycat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Burak
Sizce kayda değer sistemler gelir mi ne düşünüyorsunuz

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
Zotac hakkında hiç bilgim yok galax iyi bir marka tamamen tahmin üzerine konuşuyorum galax daha iyidir diye düşünüyorum ama almak istediğiniz sistemdeki kartların inceleme videolarını izleyerek hangisi daha iyi daha doğru karar verirsiniz soğutma bloğu zotacta ne durumda bilmiyorum ama galax genel anlamda iyidir ikisi arasında benim tercihim kesinlikle galax olurdu
İade edince para hemen hesabıma yatsa sistemi alırdım garanti altına almak alırdım. Vatan'a iyi sistem gelse bile alamam bence millet hemen bitirir

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hasan Hüseyin Uzun
Merhaba saat 20.00 da vatan bilgisayara gittim sistemler yarin sabah belli olcakmis ve şubelere gönderilecekmiş 4060 ve 4070 super li sistemler mevcutmuş. Yarın bende bana bilgi veren çalışanın olduğu mağazaya gidiceğim ve sistemlere bakacagiz onlara yarin sabah gönderim yapacaklarmış.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
Sizide biliyorum hoocaaam hergün sıkı markajlıyorum sizi, @Filozof Balina hocam ile :D.
İlk defa masaüstü alacağımız için fena amatörlük var. Bir türlü karar veremiyorsun gerçi şimdi verdim 11.11 olayı kafamı karıştırdı

Merhaba saat 20.00 da vatan bilgisayara gittim sistemler yarin sabah belli olcakmis ve şubelere gönderilecekmiş 4060 ve 4070 super li sistemler mevcutmuş. Yarın bende bana bilgi veren çalışanın olduğu mağazaya gidiceğim ve sistemlere bakacagiz onlara yarin sabah gönderim yapacaklarmış.
4070 içinde ti var mı? Öyle bir şey söyledi mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hasan Hüseyin Uzun
İlk defa masaüstü alacağımız için fena amatörlük var. Bir türlü karar veremiyorsun gerçi şimdi verdim 11.11 olayı kafamı karıştırdı

Onlarda pek bilmiyor ama 4070 super ve 4060 li sistemler olacakmis

Sycl1299

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Soner Yücel
İade edince para hemen hesabıma yatsa sistemi alırdım garanti altına almak alırdım. Vatan'a iyi sistem gelse bile alamam bence millet hemen bitirir
Evet iade işi en az 2-3 gün sürer vatan 11 adet sistem yayınlayacak her birinden 111 adet olacak saat 11.11de bu bilgiler ile yetişirsiniz diye düşünüyorum ama tatmin edici sistem gelir mi yada sistemdeki parçalar markalar sizin hoşunuza gider mi bunu sistemi görmeden söylemek mümkün değil

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Yarın bütün düğümler çölücek hocam inşallah :D.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
Evet iade işi en az 2-3 gün sürer vatan 11 adet sistem yayınlayacak her birinden 111 adet olacak saat 11.11de bu bilgiler ile yetişirsiniz diye düşünüyorum ama tatmin edici sistem gelir mi yada sistemdeki parçalar markalar sizin hoşunuza gider mi bunu sistemi görmeden söylemek mümkün değil
Mecbur sabahı bekleyeceğim artık

Yarın bütün düğümler çölücek hocam inşallah :D.
İnşallah. Alırsam konusunu açarım zaten içinden çıkanları nasıl takacam vs diye :D

Top Bottom