Neler Yeni

Vatan 11.11 Sistem indirimleri saat kaçta olacak?

eraydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
eraydd
Soğutucu aldınız mı bir de ram değişikliği yaptınız mı hocam
Yok hiç bir şeyi değiştirmedim.

Hocam bu arada benim sistem geldi ama daha öncesinde hiç montajsız sistem almadığım için kafam karıştı. PSU kablosu içinde gelmiyor mu? Kablosuz gelmiş

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sercan Güre
Yok hiç bir şeyi değiştirmedim.

Hocam bu arada benim sistem geldi ama daha öncesinde hiç montajsız sistem almadığım için kafam karıştı. PSU kablosu içinde gelmiyor mu? Kablosuz gelmiş
hocam hayırlı olsun öncelikle benim sistem gelmedi henüz ben de montajsız aldım ben de inan bilmiyorum vatana gidip toplattırabilirsin bir de ek olarak işlemci için hava soğutucu al peerless assassin alabilirsin

eraydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
eraydd
hocam hayırlı olsun öncelikle benim sistem gelmedi henüz ben de montajsız aldım ben de inan bilmiyorum vatana gidip toplattırabilirsin bir de ek olarak işlemci için hava soğutucu al peerless assassin alabilirsin
teşekkür ederim hocam. bu arada psu kablosunu buldum kasanın içine sıkıştırmışlar. ben video izleyerek kurmayı düşünüyorum. işlemci için hava soğutucuyu yaza doğru alsam olur mu ki hocam şimdilik kendi soğutucusuyla idare edemez mi?

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
motive
aynı ilçede yaşayıp aynı montajlı sistemi aldığım arkadaşımın sistemi ben ondan önce sipariş vermeme rağmen dün geldi benimki daha hazırlanıyor vatanın çalışma mantığını çözemedim

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sercan Güre
teşekkür ederim hocam. bu arada psu kablosunu buldum kasanın içine sıkıştırmışlar. ben video izleyerek kurmayı düşünüyorum. işlemci için hava soğutucuyu yaza doğru alsam olur mu ki hocam şimdilik kendi soğutucusuyla idare edemez mi?
hocam bilmiyorum idare eder mi ben garanti olsun diye alacağım

eraydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
eraydd
hocam bilmiyorum idare eder mi ben garanti olsun diye alacağım
hocam ben bu arada montaj yaparken anakartın işlemci soketini yamulttum anakart servise gitti :D sen ne yaptın? bu arada sıvı soğutma da aldım

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sercan Güre
hocam ben bu arada montaj yaparken anakartın işlemci soketini yamulttum anakart servise gitti :D sen ne yaptın? bu arada sıvı soğutma da aldım
hocam benim kargolar geldi hava soğutma aldım o da geldi de daha kurmadım vatana götürcem ram bakıyorum sistemdeki ram'i satacağım onun yerine başka ram alacağım üzüldüm valla öyle olmasına keşke vatana götürseydin toplasalardı

eraydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
eraydd
hocam benim kargolar geldi hava soğutma aldım o da geldi de daha kurmadım vatana götürcem ram bakıyorum sistemdeki ram'i satacağım onun yerine başka ram alacağım üzüldüm valla öyle olmasına keşke vatana götürseydin toplasalardı
adamlar da öyle dedi zaten keşke götürseydim izleyerek 1-2 saatte yapabilirim sanmıştım

eraydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
eraydd
hocam sen rami değiştirmiyor musun
Hayır değiştirmiyorum hocam zaten anakart istanbul'a gitti en az 10-15 gün sürer bi de ona para verecem daha da bu sistem için para çıkmaz benden :D

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sercan Güre
Hayır değiştirmiyorum hocam zaten anakart istanbul'a gitti en az 10-15 gün sürer bi de ona para verecem daha da bu sistem için para çıkmaz benden :D
anladım hocam inşallah kısa sürede gelir

Top Bottom