25-30k civarı klima önerisi

lyiafpsz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
257
Merhaba arkadaşlar 25 30 bin lira arası veya aşağısı fiyatta klima önerisi istiyorum. 12 lik olsa bile yeterli salona takacağız sanırsam oda 25 metrekare civarıydı. teşekkür ederim şimdiden

Gree Türkiye de yeni yeni duyulsa da globalde çok büyük bir marka. Samsung vs... gibi bir çok markaya da klima üretiyor samsung kendi teknolojisini ekleyip satışa sunuyor gibi... Ben Gree Fairy modelini kullanıyorum hem enerji tüketimi hemde soğutmasından memnunum.

Yok hocam daha almadık. 25 metrekare oda için yeterli soğutma sağlar mı acaba ? Birde ürün kaliteli mi
Yorumlara baktım anladığım kadarıyla 25-30 m2 için yeterli fakat 30 biraz sınır oluyor sanırım. Benim salonum 30m2 civarı bu ürün yeterli olur diye düşünüyorum. Ben de yeni araştırmaya başladım TCL,Airfel,Kaira ve Daikin iyi diyorlar ayrıca bu markalar bakır boru kullanıyormuş.

Yorumlara baktım anladığım kadarıyla 25-30 m2 için yeterli fakat 30 biraz sınır oluyor sanırım. Benim salonum 30m2 civarı bu ürün yeterli olur diye düşünüyorum. Ben de yeni araştırmaya başladım TCL,Airfel,Kaira ve Daikin iyi diyorlar ayrıca bu markalar bakır boru kullanıyormuş.
anladım hocam değerlendireyim bi teşekkür ederim

Hocam bütçeyi biraz aşıyor o model başka varmıdır acaba bildiğiniz ?
Bütçeyi Aştığının Farkındayım Ama Enerji Verimliliği , Yapay Zeka Özellikli Felan Alınır Değer Yani .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçene En Uygun Bu Olur Tavsiyem .

Geri