GREE iyi bir markamı hocam hiç duymadım da kullanıyormusunuzYükleniyor...
www.hepsiburada.com
Klima aldınız mı hocam? Bu ürünü almayı düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar 25 30 bin lira arası veya aşağısı fiyatta klima önerisi istiyorum. 12 lik olsa bile yeterli salona takacağız sanırsam oda 25 metrekare civarıydı. teşekkür ederim şimdiden
Yok hocam daha almadık. 25 metrekare oda için yeterli soğutma sağlar mı acaba ? Birde ürün kaliteli miKlima aldınız mı hocam? Bu ürünü almayı düşünüyorum.
https://www.hepsiburada.com/tcl-eli...ipi-klima-pm-HBC00008H55X7?magaza=Hepsiburada
Yorumlara baktım anladığım kadarıyla 25-30 m2 için yeterli fakat 30 biraz sınır oluyor sanırım. Benim salonum 30m2 civarı bu ürün yeterli olur diye düşünüyorum. Ben de yeni araştırmaya başladım TCL,Airfel,Kaira ve Daikin iyi diyorlar ayrıca bu markalar bakır boru kullanıyormuş.Yok hocam daha almadık. 25 metrekare oda için yeterli soğutma sağlar mı acaba ? Birde ürün kaliteli mi
anladım hocam değerlendireyim bi teşekkür ederimYorumlara baktım anladığım kadarıyla 25-30 m2 için yeterli fakat 30 biraz sınır oluyor sanırım. Benim salonum 30m2 civarı bu ürün yeterli olur diye düşünüyorum. Ben de yeni araştırmaya başladım TCL,Airfel,Kaira ve Daikin iyi diyorlar ayrıca bu markalar bakır boru kullanıyormuş.
anladım hocam değerlendireyim bi teşekkür ederim
Attığım Ürünün Yorumlarına Bakabilirsin Hepsiburada Üzerinden Güzel Yorumları Var Ve Enerji Verimliliği Gayet İyi .bakayım hocam teşekkür ederim
Bütçeyi Aştığının Farkındayım Ama Enerji Verimliliği , Yapay Zeka Özellikli Felan Alınır Değer Yani .Hocam bütçeyi biraz aşıyor o model başka varmıdır acaba bildiğiniz ?