25-30k civarı klima önerisi

hocam valla @Michael_Scofield hocamın önerisini daha eve gidip söylecektim ki baktım klima almışlar. Yani o kadar da öneri aldım hocamdan özür diliyorum.
1753556821801.webp

bunu 45 bine değil 35 bine almışlar. Daha montajı yapılmadı dilerseniz montaıj yapılınca deneyimlerimi paylaşayım sizinle. Haftaya yapılacak montaj. bence mantıksız bir alım yaptılar hemen acele ettiler. olsun sağlık olsun.
Darlamak istemiyorum ama gözüne kestirdiğiniz bir klima var mı hocam? TCL'nin servisi kötü diyorlar BOSCH 3000iU'yu düşünüyorum sanırım bakır boru varmış bu modelde.

hocam valla @Michael_Scofield hocamın önerisini daha eve gidip söylecektim ki baktım klima almışlar. Yani o kadar da öneri aldım hocamdan özür diliyorum.
Alıntıyı görüntüle
bunu 45 bine değil 35 bine almışlar. Daha montajı yapılmadı dilerseniz montaıj yapılınca deneyimlerimi paylaşayım sizinle. Haftaya yapılacak montaj. bence mantıksız bir alım yaptılar hemen acele ettiler. olsun sağlık olsun.
Beko düşünmüyorum ama yine de olur hocam, hayırlı olsun yapacak bir şey yok :)

Alıntıyı görüntüle
Hocam 35K İçin O Klima İyi Sayılır Aslında Ama Buna Kıyasla Zayıf Kalır Tek Artısı 18000 BTU Olması Olur .

Bunu Alamıyacaksan Boşver Kalsın .

18000 BTU İçin Çok Güzel Fiyatı Var .

Geri