Bu iki laptop arasındaki işlemci ve ekran kartı beni en az 2-3 yıl boyunca götürür mü çünkü çok fazla sekme açıp grafikleri takip ediyorumRAM artırma imkanı var.![]()
Lenovo IdeaPad Slim 3 IRH10 83K2001RTR i5-13420h 8 GB 512 GB SSD 16" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Lenovo IdeaPad Slim 3 IRH10 83K2001RTR i5-13420h 8 GB 512 GB SSD 16www.n11.com
OLED ekrana sahip, RAM'leri lehimli. Hem gücü hem de pil performansı orantılı.
R7 7730U, AMD U serisi CPU'lar arasında tepede, AMD U serisi tarafında daha üstü yok bir nevi. i5-13420H ise R7 7730U'dan biraz daha iyi denebilir, H serisi olduğundan güç potansiyeli daha iyi olur. Her iki işlemci de ya bulundukları konum itibarıyla tepede ya da güç itibarıyla iyi. Takıldıkları yerde RAM yetmeyebilir belki, bu yüzden i5-13420H'li model daha fazla imkân tanıyor, kendi sitesinde verilen bilgiye göre 24 GB RAM destekliyor. Çok fazla sekme açmayı 16 GB de kaldırır, istisnai durum varsa IRH10 alınabilir.Bu iki laptop arasındaki işlemci ve ekran kartı beni en az 2-3 yıl boyunca götürür mü çünkü çok fazla sekme açıp grafikleri takip ediyorum
şimdi bazı arkadaşlar büyük ihtimalle oyuncu laptopu attım diye bana kızacaklar şimdiden söyleyeyim oyuncu laptopları normal ofis laptoplarına göre daha iyi performans veriyor benim şuan attığım laptopta 3050 ekran kartı bulunmakta. Normal dizüstü laptoplarda doğru düzgün ekran kartı yok. Borsayla ilgilendiğinden dolayı raminin 16gbdan aşağı olmaması da önemli bana kalırsa bunu alıp rahatına bak https://www.hepsiburada.com/acer-ni...r-bilgisayar-pm-HBC00007TCWXG?magaza=Teknoryamerhaba forum bana maksimum 25 bin lira olacak şekilde borsa için kullanabileceğim laptop lazım uzun süre kullanmak istiyorum donanım açısından beni uzun süre götürebilecek laptop öneriniz varsa sevinirim