6*5=30m2 yapar. 30m2 için 18.000 btu bir cihaz yeterli olur. Yerin durumuna göre 14.000 btu'da iş görür.bir klima küçük 6ya 5 lik bir odayı 2. klima salonu sogutcak önerileriniz varsa sevınırım
salonumun belli bir sekli yok ama yaklasık 706*5=30m2 yapar. 30m2 için 18.000 btu bir cihaz yeterli olur. Yerin durumuna göre 14.000 btu'da iş görür.
Salonunuz kaç m2?
Kare veya dikdörtgenlere bölerek bulabilirsiniz. 70m2 ise en az 24.000 btu bir cihaz almanız gerekmekte. Piyasada bulursanız 32.000 btu'larda olur ama çok yakar.salonumun belli bir sekli yok ama yaklasık 70
antalyada yasıyorum ısıtma cok koymaz ılık olsun yeterKare veya dikdörtgenlere bölerek bulabilirsiniz. 70m2 ise en az 24.000 btu bir cihaz almanız gerekmekte. Piyasada bulursanız 32.000 btu'larda olur ama çok yakar.
Ayrıca soğutmada problem yaşayacağınızı düşünmüyorum 24.000 btu'da fakat ısıtmada zayıf kalma ihtimali bir hayli yüksek.
hocam bildginiz bir model varmı yada kullanıp memnun oldugunuzKare veya dikdörtgenlere bölerek bulabilirsiniz. 70m2 ise en az 24.000 btu bir cihaz almanız gerekmekte. Piyasada bulursanız 32.000 btu'larda olur ama çok yakar.
Ayrıca soğutmada problem yaşayacağınızı düşünmüyorum 24.000 btu'da fakat ısıtmada zayıf kalma ihtimali bir hayli yüksek.
Fethiye'deyim bende klima bayiliğim var.antalyada yasıyorum ısıtma cok koymaz ılık olsun yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bildginiz bir model varmı yada kullanıp memnun oldugunuz
vaybe iyi denk gelmısFethiye'deyim bende klima bayiliğim var.
Yani bütçeye bakar bu işlerde ben samimi olarak üst segment Daikin öneririm.
Başlangıç modeli Sensira tercih edilebilir. Bütçe el veriyorsa Shira+ olabilir.
Mitsubishi Electric modellerinden olabilir.
Orta segmentlerde Daylux, Airfel olabilir.
O fiyatlara bu kapasitelerde 0 ürün bulman imkansız. Bulursanda sakın alma, iş yapmaz.vaybe iyi denk gelmısklima başı 20 25 bin bütcem var ne önerirsin