yametee
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 12
- İsim
- Osman Kurt
- Discord
- yameteeeh
Geçenlerde annemin üzerine olan superonline internetin (35 mb (başlarda 7 ile indirirken sonralarda eskidiği için 5 6 ile falan indiriyordum))tarifesi bittiği için yeni tarifeye geçmek yerine babamın üstüne yeni bir müşteriymiş gibi superoline dan yeni bir tarifeye geçtik. Bu tarife 25 mb 10 indirme hızı var 10 ile indirme yapabilceksin dediler. En yeni modemlerinden taktılar. Yeni müşteri gibi gözüktüğümüz için 7 8 yıllık eski kabloları değiştirin dememize rağmen sorun yok kablolarda, değiştirmeye gerek yok dediler neyse dedim bişey olmaz bundan. Yeni internet bağlandığında annemin üstüne olanı iptal ettirmek için talep oluşturduk vericez yakında modemi falan. Pingimde falan bir sorun yok lolde eskiden 13 ping alıyordum şimdi 12 ping alıyorum. Speed Test yaptığımda herhangi bir sorun gözükmüyor. Ama iş indirmeye gelince steam ve epic indirmelerimde 3 ü geçmiyor bide üstüne sabit 500 kb 1 mb ile falan indiriyor rastgele bir şekilde. PC de herhangi bir sorun yok muhtemelen yeni interneti takana kadar 6 7 8 ile indiriyordum. Yine de telefondan da deniyim dedim telefonda da 2 3 ü geçmedi hiç. Müşteri hizmetlerini aradığımda speed testte normal gözüküyor yapçağımız bişey yok ücretli servis ister misiniz diyorlar 250 tl ye. Valla ne yapıcağımı bilemedim buraya yazim dedim. Yardımcı olursanız çok güzel olur. Birde son olarak ilginç bir şekilde yeni internetin uploadından eskisini çıkardığımda bu değerlere uyuyor. 10 - 7 10 - 6 falan