Neler Yeni

25 tl ver 3 oyun al kampanyalı siteler.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,811
İsim
Orkun

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Öle şeymi olur zarar eder senin dediğin gibi olsa
Zarar falan etmiyorlar yüzde yetmiși çalıntı kredi kartıyla açılan hesaplar zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok kanki öyle değil. Aile gorünümü yapıyolar ve hesap bilgilerini herkese veriyolar ve kullanan kişiler hesap bilgilerini değiştiremiyorlsr
Benim 15 e aldığım hesap dediğim gibiydi offline modda sorun yașamadım hala da duruyo hesap.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,542
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Dolandırıcılığın bir başka yolu deniyor buna. Oynamasına bir süre oynarsın ama sonra ansızın elinden gider. Oyunu bitiremeden ortada kalırsın. Dolayısıyla ben bunlara para verip haksız kazanç sağlayacağıma crack oynuyorum.

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Eren Cem
Dolandırıcılığın bir başka yolu deniyor buna. Oynamasına bir süre oynarsın ama sonra ansızın elinden gider. Oyunu bitiremeden ortada kalırsın. Dolayısıyla ben bunlara para verip haksız kazanç sağlayacağıma crack oynuyorum.
Adamlar kendi hesabına alıp seni çevrimdışı bir şekilde o hesapta oynatıyor ayrıca hesap gitmiyor her türlü garantisi var buna ticaret deniyor dolandırıcılık değil.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,542
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Adamlar kendi hesabına alıp seni çevrimdışı bir şekilde o hesapta oynatıyor ayrıca hesap gitmiyor her türlü garantisi var buna ticaret deniyor dolandırıcılık değil.
Konuda kimden bahsedildiği bile belilrtilmemiş, tanımadığın satıcıların hepsinin adına genelleme yapıp böyle konuşman çok ironik.

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Eren Cem
Konuda kimden bahsedildiği bile belilrtilmemiş, tanımadığın satıcıların hepsinin adına genelleme yapıp böyle konuşman çok ironik.
En yüksek satışı olan satıcıdan alır mantıklı düşünen biri tabii ki bunlarında sadece site başına 10k başarılı işlemi var

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,542
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
En yüksek satışı olan satıcıdan alır mantıklı düşünen biri tabii ki bunlarında sadece site başına 10k başarılı işlemi var
Üyenin zeka seviyesini bilmediğimize göre ihtimaller üzerine yargı yapmak doğru olmaz.

itzzereh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Eren
Crack oynayacağına 25 tl ver güvenilir satıcıdan al istediğin oyunu en azından pc güvende olur crackin tehlikelerinden bahsetmeme gerek bile yoktur heralde

Top Bottom