25 TL ye Forza Horizon 4 Ultimate Edition

TRecoN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
261
400 TL yerine 25 TL ye satılan. Sizce bu site güvenli midir.

Ucuzrandomkey sitesini ilk defa görüyorum. 1. Ay sorun çıkmasa bile ilerleyen aylarda sorun çıkabilir mi deneyimi olan bilgisi olan varmı?

Ucuzrandomkey sitesini ilk defa görüyorum. 1. Ay sorun çıkmasa bile ilerleyen aylarda sorun çıkabilir mi deneyimi olan bilgisi olan varmı?

Hesap olarak oyun almayın. Ayrıca oyun 400 tl değil.

Bu tarz hesapları 50 kişiye birden satıp hepsini offline oynatıp bir hesap üzerinden fazla kar ettiren bir sistem. Böyle hesap alımı illegaldir, yapmayalım. Alan arkadaşlarımın zamanında bir süre sonra hesapları da gitti. Genelde de yabancılardan aldıkların ise güvenlikli olup yeni hesapta veriyorlar diye biliyorum ama ben alınması taraftarı değilim.

Ben bu siteden değil ama başka bir siteden aldım kullanıyorum uzun zamandır sadece bir zaman sonra şifre değişiyor siteden bakıp giriyorum

Steamden yaz indirimlerinde falan alırsın 80 tl ye ultimate editionu bu toplara hiç girme faul olur valla

Değmez, ben de eskiden çok kez oyun hesabı alıyordum ama aldıktan kısa süre sonra hesaplar uçup gidiyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,120
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri