Neler Yeni

250-270 bin tl araç önerisi

Nesilberk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
İlberk İlkbaşoğlu
Bütçe
270000
Merhaba dostlar yakın arkadaşım başlıktada belirttiğim üzere 250-270 bin bandında Aile aracı bakıyor otomatik vites olabilirse cok iyi olur tavsiyelerinizi bekliyoruz

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
1.0 tce clio 5 veya 1.2 turbo clio 4 bakabilirsiniz.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Umut Kalaycıoğlu
Olabilir
Yakıt düşünülecekse clio 4 1.5 dci tercih ederdim.
Station olması da bir artı. Parçası uygun zaten , araba da baya dolu bose hoparlörlere kadar var
Ben bu aracı sirket araci olarak kullaniyorum inanin alinacak bir arac degil kesinlikle tavsiye etmiyorum . Sıfır konfor takır tukur her kasiste yol tutusu diye bisey yok . Hergun söverek gidiyoruz işe.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben bu aracı sirket araci olarak kullaniyorum inanin alinacak bir arac degil kesinlikle tavsiye etmiyorum . Sıfır konfor takır tukur her kasiste yol tutusu diye bisey yok . Hergun söverek gidiyoruz işe.
Peki hocam yol tutuşuna bir şey diyemem sonuçta çok üst düzey bir araç değil.
Konfor öyle değil ama . Bindiğim bir sürü clio var ve hiç birinde hiç konfor yok diyemem . Ama maalesef ki bu paraya station dizel düşük kilometre dolu araba yok. Bunu almassan 1. 6 dizel egea bakabilirsin ama şanzımanı güzel mi? Bir edc etmez şanzımanı var . Yol tutuşu konusunda çokta bir fark olduğunu düşünmüyorum ki bu kadar dolu mu? Çelik jant dahi yok ne doluluğu?
Bu paraya güzel dizel araba kalmadı. Benzinli boş i20 , corsa kaldı.

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
octavia lara baktınmı

AydNn

80+ Bronze
kendi arabamı almadan bende şirket aracı olarak onu kullanıyordum neredeyse 2m olarak sıkıntı çekmiyordum ancak yol tutuşu konusunda haklısınız

Top Bottom