Olabilir1.0 tce clio 5 veya 1.2 turbo clio 4 bakabilirsiniz.
Ben bu aracı sirket araci olarak kullaniyorum inanin alinacak bir arac degil kesinlikle tavsiye etmiyorum . Sıfır konfor takır tukur her kasiste yol tutusu diye bisey yok . Hergun söverek gidiyoruz işe.Olabilir
Yakıt düşünülecekse clio 4 1.5 dci tercih ederdim.
Station olması da bir artı. Parçası uygun zaten , araba da baya dolu bose hoparlörlere kadar varRenault Clio Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Renault Clio fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Peki hocam yol tutuşuna bir şey diyemem sonuçta çok üst düzey bir araç değil.Ben bu aracı sirket araci olarak kullaniyorum inanin alinacak bir arac degil kesinlikle tavsiye etmiyorum . Sıfır konfor takır tukur her kasiste yol tutusu diye bisey yok . Hergun söverek gidiyoruz işe.
kendi arabamı almadan bende şirket aracı olarak onu kullanıyordum neredeyse 2m olarak sıkıntı çekmiyordum ancak yol tutuşu konusunda haklısınızBen bu aracı sirket araci olarak kullaniyorum inanin alinacak bir arac degil kesinlikle tavsiye etmiyorum . Sıfır konfor takır tukur her kasiste yol tutusu diye bisey yok . Hergun söverek gidiyoruz işe.