Neler Yeni

250-300 TL arası mekanik klavye

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yasin ÇAVUŞ
Arkadaşlar çitayı biraz arttırdık arkadaşıma alcaz daha önce bu konuyla alakalı açtım ama sipariş verdiğimiz rampage klavyeyi iade ettik daha iyisini alalım diyoruz (mekanik blue switch olması şart şimdiden teşekkürler)

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Arkadaşlar çitayı biraz arttırdık arkadaşıma alcaz daha önce bu konuyla alakalı açtım ama sipariş verdiğimiz rampage klavyeyi iade ettik daha iyisini alalım diyoruz (mekanik blue switch olması şart şimdiden teşekkürler)
gamepower calypso alabilirsin optik mekanik switchlere sahip ve su geçirmez ama rgb merakın varsa gamepower katana ya bakabilirsin
calypso rainbow kalmamış rgb alabilirsin ama ayazılımı yo khaberin olsun katana nın var ama bu fiyata ogre rainbow da var
deri bilek destekli ama rainbow modeli

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yasin ÇAVUŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mekanik takintin yoksa kessinlikle indirimlerden g213 al
Kendime almicam kanka arkaşım soruyor bende konu açtım mekanik olması şart
Mesaj otomatik birleştirildi:

gamepower calypso alabilirsin optik mekanik switchlere sahip ve su geçirmez ama RGB merakın varsa gamepower katana ya bakabilirsin
calypso rainbow kalmamış RGB alabilirsin ama ayazılımı yo khaberin olsun katana nın var ama bu fiyata ogre rainbow da var
deri bilek destekli ama rainbow modeli
Hemen soruyorum ağa eyv

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Ne fırsatı vardı
benzer fiyattaki mekanik klavyelere göre (benim önerdiklerim dahil) ayrılabilir bilek desteği ve bilek desteğinin deri kaplı olması fiyatını rakiplerine göre avantajlı yapıyor 6 ay önce rgb modeli 270₺ ydi ama rgb olanları piyasadan silindi sadece rainbowları kaldı(belki blue rgb bulunabilir ama ben aradığımda red rgb modeli yoktu olsaydı onu alacaktım)

LURKER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Yiğit Erbabı
ogre al kücük entera alışmıssa

Çınar Yaşar

80+ Gold
Gamepower Saber veya stokta ise Gamepower Calypso RGB

Top Bottom