I am Jorge Jesus
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 285
- Bütçe
- 300
Sorum başlıktaki gibidir. Önerilerinizi bekliyorum, daha fazla bütçe çıkamam.
Kanka böyle delikli mouselar pek hoşuma gitmiyor.![]()
Delux M700 -RGB- 67G Ultra Hafif Gaming Mouse - A825 Sensörlü - 7200DPI - Paracord Kablo - Beyaz
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M700A (A825) Ultra Hafif Kablolu Optik Gaming Mouse Sadece 67 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse Yüksek hassasiyetli 7200 DPI optik sensör Yeni Huano 10M Ömürlü Switchler ile sıradan mouselara kıyasla çok...shop.connectgame.com.tr
Bütçeni 80 TL artrabilirsen :
![]()
Delux M700 -RGB- 67G Ultra Hafif Gaming Mouse - PMW3327 Sensörlü - 12400DPI - Paracord Kablo - Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M700 (PMW3327) Ultra Hafif Kablolu Optik Gaming Mouse Sadece 67 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse Yüksek hassasiyetli 12400 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan mouselara kıyasla çok...shop.connectgame.com.tr
Hocam bu hoşuma gitti. Kronik sorunları var mıdır ve kaliteli marka mıdır? İlk kez duydum da Rampage gibi çıkmasın![]()
Delux M625 -RGB- Gaming Mouse-PMW3360 Sensörlü 12000DPI-Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M625 (PMW3360) Optik Gaming Mouse Ergonomik oyun faresi e-spor seviyesi gaming mouse Yüksek hassasiyetli 12000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan mouselara kıyasla çok daha hızlı tuş basımı algılama...shop.connectgame.com.tr
Amazonda 250 TL şuanda bütçeme uyuyor.Hocam bu hoşuma gitti. Kronik sorunları var mıdır ve kaliteli marka mıdır? İlk kez duydum da Rampage gibi çıkmasın![]()
Kusura bakma.usta dedim ya ben ekipmandan anlamıyorum
Bildiğim kadarıyla herhangibibr sorunu yok. Switchler ve sensörde iyi.Hocam bu hoşuma gitti. Kronik sorunları var mıdır ve kaliteli marka mıdır? İlk kez duydum da Rampage gibi çıkmasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Amazonda 250 TL şuanda bütçeme uyuyor.
Bunu alıyorum o zaman.Bildiğim kadarıyla herhangibibr sorunu yok. Switchler ve sensörde iyi.
Alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.Bunu alıyorum o zaman.
Deathadder V2 mini kullanıyorum efso anlatmaya gerek yokBunu alıyorum o zaman.