- Bütçe
- 400
Merhaba, geçtiğimiz günlerde daha alalı 2-3 ay olan Razer Viper Mini farem bozuldu. Kullanırken sağ tuş ile switch arasında boşluk hissiyatı gibi bir şey oluyordu bazen çift tıklıyordu bazen tıklamıyordu bile sonrasında tamamen bozuldu switch. Garanti kabul etmedi bu sebepten ötürü yeni bir fare almayı düşünüyorum. Elimin ölçüleri yaklaşık 18x9cm orta boy diyebiliriz. Claw grip kullanıyorum. Daha çok FPS tarzı oyunlar oynuyorum. Pilini sürekli değiştirmek istemediğim için kablolu bir fare arıyorum. Görüntüsünden çok performans ve konforu önemli benim için. Razer Viper Mini'den son derece memnundum çok rahat, hafif ve performansı güzeldi ve görüntüsü de gayet şık fakat tekrar aynı problemi yapar mı diye emin olamıyorum. Genel olarak Steelseries, Razer, Logitech gibi markaları tercih ediyorum (Yaptıkları ekipmanların kalitesi ve performansı üst düzey ve iyi markalar olduğu için) fakat diğer markalara da açığım. Fiyat aralığını geniş tuttum (250-400) taş çatlasa 400tl verebilirim tabi ki daha ucuz f/p ekipmanlar tercihim ama 270tl'ye onu alacağına 350tl'ye şunu al kesinlikle değer dediğiniz ürünler olursa diye. Önerilerinizi bekliyorum.