Neler Yeni

250 CC İle Motorsiklete Başlanır mı?

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
ömer faruk
hayır yok sadece bisiklet var 2 tekerlekli
O zaman sana tavsiyem acele etmemen karar verirken , önce kurstaki motorlarla biraz bi tecrübe edin kendini geliştir. Sonrasında ehliyetini aldıktan sonra buna karar verirsin. Kendini ve yeteneğini en iyi sen bilirsin , eğer ki altındaki motoru sürerken tedirgin olacaksan o motor sana yaramaz. Hafif bi motorla başlaman sana çok şey kazandırır. Biz kursta 125 cc motoru olarak Cg tipli bi motor kullanıyoruz çünkü çocukların kanı kaynıyo ve düşündükleri kadar hakim olamıyolar motora. Motor sürmek çok zevkli ama bi o kadar da tehlikeli bi şey, eğer ki kursta kullanacağın A2 motoruna yeterince hakim olamadığını ve zorlandığını düşünürsen cb250r yerine daha hafif daha güçsüz bir motorla 8 10 bin km tecrübe edinip iyice trafik ve motor hakimiyetin oluştuğunda 250 400 lük daha güçlü bi motor alabilirsin. Daha yaşın çok genç istediğin her motora binebilecek bi zaman var önünde o yüzden acele edip bu yaşında motordan kopmak yerine yavaş adımlarla ilerlemeni tavsiye ederim bir kurs hocası olarkak

Yeko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Muhammed
arkadaşlar 18 yaşındayım B sınıfı ehliyetim var yakın zamanda A2 alıp park ve trafik sorunu olsun az yakması ve keyifli olması dolayısıyla motor almayı düşünüyorum yaz gibi arkadaşlarımın bi kısmı 250 ile başlanmaz bi kısmıda sorun olmaz diyor ancak bisiklet dışı tecrübem yok ya pcx ya cb250r alacağım çin vs almam asla cb250r içinde parasını haketmiyor tek silindir vs diyorlar ama anlamadığım için bilmiyorum yorum yaparmısınız
Bence başlama 250 CC ile 100 Luk 80 lik ile basla teklikeli

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Berk
Cf moto yedek parçası japon Yamaha dan bile daha pahalı. Kronik o kadar çok sorunu varki insan stresden zevkle motoruna binemez.
O kadar olduğunu bilmiyordum yinede motor pert olsa 150 lira giden olur

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,462
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
150 bin tl ye tertemiz bulunuyor düşse kalksa gidiceği para belli r25 veya başka bişeyde giriceği masraf fıtık bırakır
dostum ben değişmek falan istemiyorum ömürlük bir şey istiyorum cb de pcx de piyasası olan sorunsuz motorlar baktım motor benlik değil sıkıldım satabilirim hoşuma gitti yıllarca sorunsuz kullanabilirim aradığım tek kriterler bunlar

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
150 bin tl ye tertemiz bulunuyor düşse kalksa gidiceği para belli r25 veya başka bişeyde giriceği masraf fıtık bırakır
Düşse kalksa gideceği para belli?
NK ile acemiliğe denk gelip önden bir kaza yapsa ne kadar bir masraf çıkacağını biliyor musun dostum?

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Berk
dostum ben değişmek falan istemiyorum ömürlük bir şey istiyorum cb de pcx de piyasası olan sorunsuz motorlar baktım motor benlik değil sıkıldım satabilirim hoşuma gitti yıllarca sorunsuz kullanabilirim aradığım tek kriterler bunlar
Ömürlük istiyorsan illa vitesli derdinde yoksa bütçende varsa vespa gts300 al arkadaşların dediği gibi apaçilikle işin yoksa tertemiz sürersin

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
O kadar olduğunu bilmiyordum yinede motor pert olsa 150 lira giden olur
Kardeşim gerçekten o kadar yanlış bir bakış açısı ki. Pert olduğu zaman zaten sigorta şirketlerinden değer kaybı paranı, pert paranı alırsın.
Çinli motor düz yolda giderken arıza çıkartan bir motor. Ona yapacağı masrafa gider kaliteli bir motor alır.

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Berk
Düşse kalksa gideceği para belli?
NK ile acemiliğe denk gelip önden bir kaza yapsa ne kadar bir masraf çıkacağını biliyor musun dostum?
Dediğim gibi yaptırmasa bile giden 150 olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim gerçekten o kadar yanlış bir bakış açısı ki. Pert olduğu zaman zaten sigorta şirketlerinden değer kaybı paranı, pert paranı alırsın.
Çinli motor düz yolda giderken arıza çıkartan bir motor. Ona yapacağı masrafa gider kaliteli bir motor alır.
doğru haklı diyorsun ben mala bağlayınca parayı yok gibi gördüğüm için bakış açısı öyle

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
ömer faruk
Elimde 650 nk var geçen ay aldım , motor şu an 600 kmde ve su yediğinde vites göstergesi gidiyo abs ışığı yakıyor. Kendim biniyorum diye ne güzelliyorum ne kötülüyorum ama Cflerin bazı çözülemeyen sorunları var. 300 liraya alınacak en iyi seçenek buydu benim için bunu aldım ama derdini tasasını bilerek aldım. Alacak kişi de bilerek alsın , gidiyo mu gidiyolar ama bu ucuzluğun da farkı bi yerlerden çıkıyo

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,462
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Ömürlük istiyorsan illa vitesli derdinde yoksa bütçende varsa vespa gts300 al arkadaşların dediği gibi apaçilikle işin yoksa tertemiz sürersin
apaçilikle işim yok park sorunundan sıkıldım sabah işe giderken trafikten otobüs beklemekten sıkıldım hem az yakıyorlar hem park trafik sorunu yok denecek kadar az gideceğim yakın civar zaten 3-5km naked hoşuma gidiyordu ama gts300 hoşuma gitmedi en kötü sıfır pcx alırım

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
ömer faruk
O yüzden ilk motoru biraz daha sorunsuz bi motor olursa derdine tasasına değil yolda gitmeye odaklanır , çinli motor ile başlamak insanı motordan soğutuyo

Top Bottom