Neler Yeni

Yardım 250₺ İkinci el HDD Alınır mı?

Eeprom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emre

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
3.5" hocam bu?

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
Aynen, sırf depolama ve oyun icin yeterli bence.
Bence de o seri black olsa da sırf 0 olduğu için ben de blue seçerdim.
Hocam tamam da 3.5" bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen, laptop uyumlu degil, latptop icin gerekiyorsa
Leptop depolama için hocam

Kafam çok karıştı birisi Leptop için çok iyi fiyat kaçmaz diyor kimisi daha iyisi vardır diyor birtek ben bulamıyorum daha iyisini.

Son düzenleme:

Eeprom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emre
Hocam tamam da 3.5" bu

Leptop depolama için hocam

Kafam çok karıştı birisi Leptop için çok iyi fiyat kaçmaz diyor kimisi daha iyisi vardır diyor birtek ben bulamıyorum daha iyisini.
Hocam bir an atılan linki 2.5 gibi okudum. 100 lira fark ile bence bunu kullan derim. En azından adına faturalı geçmişini biliyor olacaksın.

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
İsmail Ataberk Kontaş

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Gün geçmiyor ki bir şeyler görüp şaşırmayayım. Sırf mesaj sayını fazla göstermek için içeriği bırak başlığa bile bakmadan yorum atılması.
Kardeşim beni bu forumda bilen biliyor daha forumda yenisin bu zamana kadar hiç bir zaman öyle bir şey yapmadım, sabah kalkınca direk koyu içeriğini okudum satmak istediğini zannettim. Sen de insanları hemen yargılama ne olur ne olmaz yani. Hemen yargılama, kötüleme, iftira yapıyorsun. Daha tanımıyorsun, neden yazdığımı bilmiyorsun direkt iftira, lekeleme. Senin gibiler cidden bu foruma zarar veriyor.

Eeprom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emre
Kardeşim beni bu forumda bilen biliyor daha forumda yenisin bu zamana kadar hiç bir zaman öyle bir şey yapmadım, sabah kalkınca direk koyu içeriğini okudum satmak istediğini zannettim. Sen de insanları hemen yargılama ne olur ne olmaz yani. Hemen yargılama, kötüleme, iftira yapıyorsun. Daha tanımıyorsun, neden yazdığımı bilmiyorsun direkt iftira, lekeleme. Senin gibiler cidden bu foruma zarar veriyor.
Dostum kusura bakma, bu forumda sen de iyi biliyorsun ki sırf konu açmış olmak için sırf cevap vermiş olmak için yazan bir sürü insan var. Sabahleyin de benzeri bir durumla karşılaştıktan sonra senin mesaj çıktı karşıma, gereksiz çıkıştım sana. Haklısın insanlık hali bu. Ama sen yenisin ben eski tartışmasına girmene gerek yoktu. Neticede forum kültürünü bilen herkes saygıyla karşılanır, insanların birbirini tanıması esasında dayanmıyor genellikle.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
2.El depolama almayın.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Dostum kusura bakma, bu forumda sen de iyi biliyorsun ki sırf konu açmış olmak için sırf cevap vermiş olmak için yazan bir sürü insan var. Sabahleyin de benzeri bir durumla karşılaştıktan sonra senin mesaj çıktı karşıma, gereksiz çıkıştım sana. Haklısın insanlık hali bu. Ama sen yenisin ben eski tartışmasına girmene gerek yoktu. Neticede forum kültürünü bilen herkes saygıyla karşılanır, insanların birbirini tanıması esasında dayanmıyor genellikle.
Sen de haklısın ben de biraz haksız çıkılmış olabilirim kusura bakma.

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
Sıfırı 300 TL olan şeye neden 250 TL veresin.

3.5" hocam bu

Sıfırı 300 TL olan şeye neden 250 TL veresin.

Ayrıca black ve Blue arasında performans farkı olduğunu söylüyor çoğu yer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,403
Üyeler
164,835
Son üye
AMJM
Top Bottom