Neler Yeni

Çözüldü✓ İkinci el rx 6600 alınır mı?

pcman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Kasım
kanki bu adam mining yapmıştır bence bide sappire sıkıntılı marka ısınma açısından ben asus versıyonunu kullanıyorum
Yani en çok bu modeli kullanmışlar ısınma sorunu nasıl oluyor. Benim kullanma şeklime bağlı daha çok değilmi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sarı siteden değilde facebook gruplarında bak 3700'e rx 6600 xt bulabilirsin, ya da iyi model rx 6600 al.
Şimdi bakıcam hocam.

pcman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Kasım
Cevap veren herkese teşekkür ederim sorularımı ve düşüncelerimi cevapladığınız için mutlu oldum. Sonuç rx 6600 alacağım Kfg hepsi tam birde test videosunu istedim şahsen çok zorlamayacağım ultra da açsa da oyunu ben yüksek ayarlarda kullanırım amacım uzun süre kullanmak (2 sene civarı) aldığım zaman yeni konu açarım ve sorusu olan arkadaşlara yardımcı olurum.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Miningden hâlâ korkan varmı cidden ?

Safir pulse 3300 e gördüm dün

Garanti kutu filan tam

NightWish2434

80+ Silver
Arkadaşlar öncelikler iyi akşamlar dilerim. Ben ryzen 5 5650g işlemcili apu sistemim için ikinci el garantili bir ekran kartı alıcam. En fazla limitim 3700 TL ve en iyi seçenek rx 6600 buldum oynadığım oyunlar asetto corsa, ets2 truckersmp ara sıra fivem oynuyorum. Ekran kartını buldum 3400tl fiyatı var garantisi kutusu faturası var mining yapıldı mı diye sordum bilmiyoruz dediler illaki yapılmıştır.
Mesaj yolu ile fotoğraf ve video istedim Furmark testi vs. Sizce rx 6600 alınabilir mi. Sorun çıkartırmı bütçe maks bu kadar maalesef.
Alınır

Top Bottom