Arkadaşlar 250 TL yi geçmeyecek en iyi mouse yi arıyorum. Uzun süre bana yetecek sorun çıkartmayacak bir mouse lazım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Bu baya kaliteli bir mouse mi ?Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 Optik Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Evet.Bu baya kaliteli bir mouse mi ?
sağ el tutuyorum , elimde aşırı büyük değil orta boyElinin uzunluğu ve tutuş şeklin?
Ezber öneri yapacaksak,
kablolu istersen Viper Mini, kablosuz istersen R80 Ghost alabilirsin.
razer viper mini alabilirsin bende almayı düşünüyordum fakat elim mouseye göre büyük elinin ölçüsünü yazarsan yardımcı olabilirimsağ el tutuyorum , elimde aşırı büyük değil orta boy
ve kablolu olmalı gaming
Tutuş şeklin derken bunlardan birini söylemen gerek.sağ el tutuyorum , elimde aşırı büyük değil orta boy
ve kablolu olmalı gaming
Kanka elimin ölçüsünü bilmiyorum ama şuanki kullandığım mouse rampage sniper rx18 sol tıkında sıkıntı var ara sıra basmıyor veya 2 kere basıyor ve farenin orta sürgüsü de bozuldu yani rampage sniper boyutunda olursa tamamdır.razer viper mini alabilirsin bende almayı düşünüyordum fakat elim mouseye göre büyük elinin ölçüsünü yazarsan yardımcı olabilirim
palm kullanıyorumTutuş şeklin derken bunlardan birini söylemen gerek.
Alıntıyı görüntüle
Uzunluğu ise cetvelle bileğinden orta parmağının ucuna kadar ölçmen gerek.
Cetvel yok mu onla ölç.Kanka elimin ölçüsünü bilmiyorum ama şuanki kullandığım mouse rampage sniper rx18 sol tıkında sıkıntı var ara sıra basmıyor veya 2 kere basıyor ve farenin orta sürgüsü de bozuldu yani rampage sniper boyutunda olursa tamamdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
palm kullanıyorum