Alma. Kendim kullanıyorum aşırı basmama problemi var.Arkadaşlar bildiğiniz üzere incehesap gaming geceleri var. Geçen hafta ogre rgb 250tl oldu ama alamadım. Yeniden 250 TL olursa alayım mı . Bütçe yükseltemem. (red switch)
Zahmetli bir yöntem. Denemedim ama yapılınca da düzeleceğinin kimse garantisini veremez. Bu riske razıysan al zaten bir şey diyemem. Ama şahsen başka başka modellerinde de böyle sorunlar olduğu için artık asla güvenmiyorum Gamepower'a, memnun da değilim.İçini temizlemeyi denediniz mi ?
bende kulaklığı var gayet memnunumZahmetli bir yöntem. Denemedim ama yapılınca da düzeleceğinin kimse garantisini veremez. Bu riske razıysan al zaten bir şey diyemem. Ama şahsen başka başka modellerinde de böyle sorunlar olduğu için artık asla güvenmiyorum Gamepower'a, memnun da değilim.
Kulaklıkla klavyeyi nasıl bağdaştırabildin anlamadım. Ben önermiyorum, gerisi sana kalmış. Alacak sensin işin sonunda.bende kulaklığı var gayet memnunum
birde bu forumda bir konu okumuştum oda saber almış oda senle aynı şeyi yaşamış. Klavyeyi bi güzel temizlemiş sorun yok olmuş. Ben dene derim
Gamenote KB435L alınMaalesef bütçemi aşıyor