Neler Yeni

250 TL klavye önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kaan Alemdar
Instagram
Kaanalemdarhrs
Steam
Emorino
Yeni bir sistem topladım ve klavye için fazla bir bütçem kalmadı. 1-2 aylık beni idare edecek 250 TL bandında klavye önerisi yaparsanız sevinirim. Mekanik veya membran fark etmiyor.

Juiclair0

80+ Silver
Yeni bir sistem topladım ve klavye için fazla bir bütçem kalmadı. 1-2 aylık beni idare edecek 250 TL bandında klavye önerisi yaparsanız sevinirim.
sahibindenden 50-60 liraya çalışır bi klavye al paran birikince güzel bişey al ben iş yerindeki 8 yıllık logitech klavyeyi kullandım apex 3 aldım almışken iyisini al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kaan Alemdar
Instagram
Kaanalemdarhrs
Steam
Emorino
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1-2 ay idare etmesi benim için yeterli knkm. Sonrasında üst seviye bir klavye alacağım zaten.

Juiclair0

80+ Silver
1-2 ay idare etmesi benim için yeterli knkm. Sonrasında üst seviye bir klavye alacağım zaten.
tamam işte gir sarı siteye eli yüzü düzgün birsürü klavye var 2. el al bi tane 1-2 ay kullan sıfır alırsan ilk klavyeyi 2.yi aldığında için yanmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kaan Alemdar
Instagram
Kaanalemdarhrs
Steam
Emorino
sahibindenden 50-60 liraya çalışır bi klavye al paran birikince güzel bişey al ben iş yerindeki 8 yıllık logitech klavyeyi kullandım apex 3 aldım almışken iyisini al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam işte gir sarı siteye eli yüzü düzgün birsürü klavye var 2. el al bi tane 1-2 ay kullan sıfır alırsan ilk klavyeyi 2.yi aldığında için yanmaz.
düşüneyim kanka bi belki öneri gelirse onları da düşünürüm. THX

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kaan Alemdar
Instagram
Kaanalemdarhrs
Steam
Emorino
kral 1-2 aylık klavye için 250 TL bayılma derim ben
kanka 250 tl altı da olabilir yani en fazla 250 tl bandına çıksın. Eğer senin 250 tl altı iyi bir klavye önerin varsa düşünebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emirhan Oymak

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak