250 TL klavye önerisi

Reaksiyon skoru
11
Yeni bir sistem topladım ve klavye için fazla bir bütçem kalmadı. 1-2 aylık beni idare edecek 250 TL bandında klavye önerisi yaparsanız sevinirim. Mekanik veya membran fark etmiyor.

Yeni bir sistem topladım ve klavye için fazla bir bütçem kalmadı. 1-2 aylık beni idare edecek 250 TL bandında klavye önerisi yaparsanız sevinirim.
sahibindenden 50-60 liraya çalışır bi klavye al paran birikince güzel bişey al ben iş yerindeki 8 yıllık logitech klavyeyi kullandım apex 3 aldım almışken iyisini al.

1-2 ay idare etmesi benim için yeterli knkm. Sonrasında üst seviye bir klavye alacağım zaten.

1-2 ay idare etmesi benim için yeterli knkm. Sonrasında üst seviye bir klavye alacağım zaten.
tamam işte gir sarı siteye eli yüzü düzgün birsürü klavye var 2. el al bi tane 1-2 ay kullan sıfır alırsan ilk klavyeyi 2.yi aldığında için yanmaz.

sahibindenden 50-60 liraya çalışır bi klavye al paran birikince güzel bişey al ben iş yerindeki 8 yıllık logitech klavyeyi kullandım apex 3 aldım almışken iyisini al.
Post automatically merged:

tamam işte gir sarı siteye eli yüzü düzgün birsürü klavye var 2. el al bi tane 1-2 ay kullan sıfır alırsan ilk klavyeyi 2.yi aldığında için yanmaz.
düşüneyim kanka bi belki öneri gelirse onları da düşünürüm. THX

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,816
Üyeler
190,979
Son üye
cdc1907
Geri