Mellow_.
80+ Bronze
Dahası
evetAaa bak bu da güzelmiş önerir misn bunu
evetAaa bak bu da güzelmiş önerir misn bunu
Hayır rezil bir ürün.Aaa bak bu da güzelmiş önerir misn bunu
Er 30 u istiyorum ama 7.1 değil ya o Bira canımı sıkıyorHayır rezil bir ürün.
![]()
GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anasayfa | Zone Bilişim
www.zonebilisim.com
Bu ikisi daha iyi 200₺ cereceğin paraya yazık.
SHARKOON er 30 mu yoksa rampage comfort muSurround diye geçiyor, öneririm.
7.1 önemli değil kalitesiz 7.1'dense kaliteli stereo alın bir işe yaramıyor 7.1 stereo ile çok çok daha iyi ses kasılıyor.Er 30 u istiyorum ama 7.1 değil ya o Bira canımı sıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
SHARKOON er 30 mu yoksa rampage comfort mu
Rampage comfort almayı düşünüyorum sharkoon er 30 dan daha iyidir değil mi7.1 önemli değil kalitesiz 7.1'dense kaliteli stereo alın bir işe yaramıyor 7.1 stereo ile çok çok daha iyi ses kasılıyor.
Değil.Rampage comfort almayı düşünüyorum sharkoon er 30 dan daha iyidir değil mi
Ses kasmada ne gibi dezavantajı var 7.1 inDeğil.
7.1'în büyütüldüğü gibi bir avantajı yok aksine dezavatajı var ses kasmada. Müzik dinlerken hoş oluyor sadece basslar vs daha gerçekçi.
ER30 al geç kalan paraya da pizza söyle büyük boy göm.
Bende De rampage rm k 5 var ama baya eskidi soyuldu falan onu abime vereceğimbende Rampage Alpha X vardı güzeldi açıkçası
benimki de aynı 3 yıl kullandım şuan çok dökülüyorSes kasmada ne gibi dezavantajı var 7.1 in
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende De rampage rm k 5 var ama baya eskidi soyuldu falan onu abime vereceğim
Sesler boğuklaşıyor bazen arkada diye döndüğümde adamın hemen sağımda olduğunu görüyorum yani pekte bir artısı yok gereksiz bence.Ses kasmada ne gibi dezavantajı var 7.1 in