Neler Yeni

Öneri 250 TL modem önerisi

TeknoGame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet İrfan
Bütçe
250
Merhaba ben 100 MB hızında TurkNet'den bir internet paketi aldım. Ama modem elime geçmedi. Kendim modem alacağım. Evde dört kişiyiz ama misafirliğe gelenlerde bağlanır. Bize uygun modem bulabilir misiniz?

KlausM

80+ Silver
Selam Dostum Asus Ac750 Serisini Sana Önermiyorum Kronik Bir Arıza Var Hepsinde Anlamadığım Bir Şekilde Diğer Serilere Bakabilirsin Ve Bu Arada (Dipnot) Olarak Yeni Nesil Modemlerde Arama Geçmişiniz Gizli Sekmede Dahi Gözüküyor Aman Taklaya Gelmeyelim Hocam ;)

TeknoGame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet İrfan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon hattı ile mi yoksa cat kablosu ile mi bağlattınız?
Ben modem arıyorum bunu niye soruyorsun benim bir şikayetim yok çünkü zaten almadan önce Türknet'in modem vermediğini biliyordum.

Squex

80+ Silver
Ben modem arıyorum bunu niye soruyorsun benim bir şikayetim yok çünkü zaten almadan önce Türknet'in modem vermediğini biliyordum.
Dostum sakin sadece ne üzerinden bağlattığını sordum eğer internet kablosu ile bağlandıysan router önerecektim niye kızdın ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

TeknoGame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet İrfan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum sakin sadece ne üzerinden bağlattığını sordum eğer internet kablosu ile bağlandıysan router önerecektim niye kızdın ki?
Kızmadım ki sadece şikayetimin olmadığını belirttim. Galiba biraz kızma gibi oldu. Bu arada router istemiyorum, çünkü fazla yer kaplıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altaki modem nasıl?

@Squex

Son düzenleme:
Top Bottom