Tamamdir v2 mini alacagim.tuf m3 ten daha iyi v2 mini vipermini varken ona laf düşmez ucuz diye herkes abanıyor ucuzluğa bakacaksak ben 60 tllik mouse atayım arkadaşım. v2 mininin sensörünün daha iyi ama eliniz büyükse v2 mini önermem benim el 18cm v2 mini kullanıyorum arkadaşın attığı hyperx iyi ve düz v2 de iyi bu 3ünden birini seçin (viper mini de kronik sroun çıkabiliyorv2 alın)
Hocam elinizin boyunu nasıl ölçtunuzTamamdir v2 mini alacagim.
Benim elimde 18cm cok kucuk gelmez degil mi
ya şimdi benim ele küçük ama ben 1 hafta sonunda ulaştım ama ben mesela 300tl ye v2 görsem o zaman on alırdım üstte biri var demiş onu al bence v2 de çok güzel ve sensötü daha iyi bir de benim aldığım zaman ben 150 ye aldım o zamanlar itoptyada 250 TL'ye düştü v2 iptal edip alamamştım zaten üstteki eleman ordan al sat yapmaya çalışıyorTamamdir v2 mini alacagim.
Benim elimde 18cm cok kucuk gelmez degil mi
g203 gaming gende geçen 200'e mi ne düştü şuan 270 en ucuz
Arkadaşlar şimdi sipariş vericem son karar nedir?ya şimdi benim ele küçük ama ben 1 hafta sonunda ulaştım ama ben mesela 300tl ye v2 görsem o zaman on alırdım üstte biri var demiş onu al bence v2 de çok güzel ve sensötü daha iyi bir de benim aldığım zaman ben 150 ye aldım o zamanlar itoptyada 250 TL'ye düştü v2 iptal edip alamamştım zaten üstteki eleman ordan al sat yapmaya çalışıyor
hyperx daha iyi sensör olarakArkadaşlar şimdi sipariş vericem son karar nedir?
v2 mini mi hyperx mi? ya da 300 TL ye farklı bir mouse öneriniz var mı?
peki elde tutuşu nasıl kullanan var mı rahat mı?hyperx daha iyi sensör olarak
çıkmıyor maalesef.Bütçe biraz çıkarsa razer deathadder v2 daha mantıklı gibi tabi bütçe meselesi
Biraz bekle istersen kullanıcı arkadaşlar deneyimlerini anlatır yorumda, biraz daha fikir sahibi olursunçıkmıyor maalesef.
ya hyperx ya v2 mini hyperx i alıcam ama tuşlarının şuanki mousem gibi olup yanlışlıkla sağ tık bastırtmasından korkuyorum.
viper mini kullandım öyle bir sorun yaşamadım çok kararsızım ne alsam