Selam arkadaşlar,
Sağ ele uygun, max 250 tl'ye kadar sensörü iyi ve yeni bir mouse ihtiyacım var.
Tutuş şeklim net değil ancak palm ve fingertip arası bir şey kullanıyorum.
Elimin ölçüleri ise şu şekilde orta parmaktan bilek çizgisine 20 cm, avuç içim 9.5 cm.
Genelde pubg, valorant gibi oyunlar oynuyorum. Normalde SS Rival 300s'i beğenmiştim sağ ele yatkınlığından dolayı ama maalesef hiç bir yerde satılmıyor. Katar pro gibi mouse'lar ise elimde çok küçük kalır diye düşünüyorum. Varsa fikirlerinizi duymak görmek isterim.
İyi forumlar
Bulduğum bir iki örneği atayım. Bunları da yorumlayabilirsiniz isterseniz.
Sağ ele uygun, max 250 tl'ye kadar sensörü iyi ve yeni bir mouse ihtiyacım var.
Tutuş şeklim net değil ancak palm ve fingertip arası bir şey kullanıyorum.
Elimin ölçüleri ise şu şekilde orta parmaktan bilek çizgisine 20 cm, avuç içim 9.5 cm.
Genelde pubg, valorant gibi oyunlar oynuyorum. Normalde SS Rival 300s'i beğenmiştim sağ ele yatkınlığından dolayı ama maalesef hiç bir yerde satılmıyor. Katar pro gibi mouse'lar ise elimde çok küçük kalır diye düşünüyorum. Varsa fikirlerinizi duymak görmek isterim.
İyi forumlar
Bulduğum bir iki örneği atayım. Bunları da yorumlayabilirsiniz isterseniz.
Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Kablosuz Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Asus ROG Gladius II Core 6200DPI 6 Tuş Optik RGB Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Son düzenleme: