1 yıldır kullanıyorum 300 TL fiyata almıştım. Tekrar olsa yine alırım. Bir problemini görmedim.Arkadaşlar selam. Proje hazırlıyorum aktif olarak mouse acil lazım bozuldu evdeki. Daha iyi diyebileceğiniz varsa link atar mısınız? Yaşadığım yerdeki bimde hala bulunuyor 250 TL'ye.
altında ki yani ışık var ya kırmızı onlar kalitesiz oluyor diyorlardıLogitech G102 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G102 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G102 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 575,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arkadaşlar selam. Proje hazırlıyorum aktif olarak mouse acil lazım bozuldu evdeki. Daha iyi diyebileceğiniz varsa link atar mısınız? Yaşadığım yerdeki bimde hala bulunuyor 250 TL'ye.
Kesinlikle değer fakat Bim'den aldıklarım sorunlu çıkıyor. 2 kere BİM Online Market'ten aldım ve sorunlu geldi. Birinde sol clickte ölü boşluk vardı, birinde de yan kısmında açıklık vardı.Aslında aciliyeti var. Ek olarak soruyorum StellSeries rival 3 250 TL eder mi? Pişman olur muyum?