Yusufcuq 80+ Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 43 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Yusuf Eymen 21 Ekim 2024 #1 Bilgisayarımda update yapıyorum başlıktada söylediğim gibi 2500₺ altında ssd istiyorum(mümkünse en az 1tb) önerebileceğiniz ssd modelleri varımdır Anakart Asus prime b550m-k PCI Express 4.0 destekliyor
Bilgisayarımda update yapıyorum başlıktada söylediğim gibi 2500₺ altında ssd istiyorum(mümkünse en az 1tb) önerebileceğiniz ssd modelleri varımdır Anakart Asus prime b550m-k PCI Express 4.0 destekliyor
Lloydˢᵗᵉʳ 80+ Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 288 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 110 Konum Detroit, Michigan İsim Lloyd 21 Ekim 2024 #2 Yusufcuq yazmış: Bilgisayarımda update yapıyorum başlıktada söylediğim gibi 2500₺ altında ssd istiyorum(mümkünse en az 1tb) önerebileceğiniz ssd modelleri varımdır Anakart Asus prime b550m-k PCI Express 4.0 destekliyor Devamı için tıklayın... Kingston NV3 ____________________________________________________________________________ Kasım'da daha iyi bir fiyat yakalanabilir her türlü, beklemek daha iyi olur.
Yusufcuq yazmış: Bilgisayarımda update yapıyorum başlıktada söylediğim gibi 2500₺ altında ssd istiyorum(mümkünse en az 1tb) önerebileceğiniz ssd modelleri varımdır Anakart Asus prime b550m-k PCI Express 4.0 destekliyor Devamı için tıklayın... Kingston NV3 ____________________________________________________________________________ Kasım'da daha iyi bir fiyat yakalanabilir her türlü, beklemek daha iyi olur.