Söz bunların hepsi bittikten hemen sonra psu değiştireceğim Size de haber edeceğim inşallah hala buralarda olursakEkran kartıın almadıysan daha iyisini de alabilirsin ve o psu üzerine hangi sistemi alırsan hata sonuçta sistemin elinde kalacak ama 2500 TL'ye şöyle önerebilirim.
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...d480e82-3000db11-bellek-fiyati,608788455.html x2AMD Ryzen 5 3500X Altı Çekirdek 3.6 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 3500X Altı Çekirdek 3.6 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3500X Altı Çekirdek 3.6 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI B450M-A Pro Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B450M-A Pro Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450M-A Pro Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.414,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comFSP FSP600-60AHBC 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP FSP600-60AHBC 600 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! FSP FSP600-60AHBC 600 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Anakart yerine işlemciye kullanılmaz arada denge sağlamak lazım mesela B450M S2H'nin VRM yapısı ve soğutması için 3600 önermem aynı şekilde B450 E gibi bir anakart alıp ona R5 1600 koymak saçma olur.Şahsen evet ben tercihimi anakart yerine işlemciden kullanırdım.
3600x biraz aşırıya kaçmış olabilir 3600 de güzel işlemci onuda tercih edebilirsin.
miming yapılmama ihtimali yok bence ve nedense şu amd kartlar 2. elden ölü fiyata satılıyor yani sorunlu olabilir.Ekran kartımı güvendiğim birinden 700 liraya aldım gayet ucuza geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
3500x 6c/6t ya 12t değil bu etkisini azaltır mı peki ve msi anakart gelecekteki upgradeler için atıyorum m2 ssd takarım ram artırım bunlar için uygun mudur ?
3500X'te HT yok oyun performansı için kötü değil tersine iyi denebilir zaten daha perofrmanslı 3600'den oyun perofrmansı konusunda ve b450m a pro max ile bunları yapabilirsin biraz daha artırırım dersen b450m pro4 öneririm.Ekran kartımı güvendiğim birinden 700 liraya aldım gayet ucuza geldi
3500x 6c/6t ya 12t değil bu etkisini azaltır mı peki ve msi anakart gelecekteki upgradeler için atıyorum m2 ssd takarım ram artırım bunlar için uygun mudur ?
miming yapılmama ihtimali yok bence ve nedense şu amd kartlar 2. elden ölü fiyata satılıyor yani sorunlu olabilir.
3500X'te HT yok oyun performansı için kötü değil tersine iyi denebilir zaten daha perofrmanslı 3600'den oyun perofrmansı konusunda ve b450m a pro max ile bunları yapabilirsin biraz daha artırırım dersen b450m pro4 öneririm.
Şimdilik bir sorun yaşamadım yaptığım Furmark testlerinde anakartın pcı ex 2.0 olması yüzünden düşen bir performans dışında şimdilik memnunum inşallah bir sıkıntı çıkmaz ben de elimden geldiğince uygun fiyata getirmeye çalışıyorum
Ryzen 5 2600 önerir misiniz peki fiyat olarak daha düşük beni yarıyolda bırakır mı ?
2600 alınmaz 1600 AF varken ve PCI 2.0'ın RX 580'de sorun çıkarmaması gerekiyor ki güncel anakartlarda giriş seviyesi anakartlar zaten PCI 2.0Şimdilik bir sorun yaşamadım yaptığım Furmark testlerinde anakartın pcı ex 2.0 olması yüzünden düşen bir performans dışında şimdilik memnunum inşallah bir sıkıntı çıkmaz ben de elimden geldiğince uygun fiyata getirmeye çalışıyorum
Ryzen 5 2600 önerir misiniz peki fiyat olarak daha düşük beni yarıyolda bırakır mı ?
Fazla bir teknik bilgiye sahip değilim bilgi için saol.Anakart yerine işlemciye kullanılmaz arada denge sağlamak lazım mesela B450M S2H'nin VRM yapısı ve soğutması için 3600 önermem aynı şekilde B450 E gibi bir anakart alıp ona R5 1600 koymak saçma olur.
2600 alınmaz 1600 AF varken ve PCI 2.0'ın RX 580'de sorun çıkarmaması gerekiyor ki güncel anakartlarda giriş seviyesi anakartlar zaten PCI 2.0
Ryzen 5 2600 kullanıyorum gayet memnunum
Ki efendim başka bir pcde de denedim asus b450 dragon anakartlı 2600 işlemcili daha yemi bir sisteme taktığımda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Test amaçlı takmıştım inşallah beni yarıyolda bırakmaz dediğiniz gibi bir mining geçmişi varsa diye termal mscun yenilemesi yapmalı mıyım ? Onun dışında herhangi bir watmann coil whine sorunu yaşamadım şimdilik2600 alınmaz 1600 AF varken ve PCI 2.0'ın RX 580'de sorun çıkarmaması gerekiyor ki güncel anakartlarda giriş seviyesi anakartlar zaten PCI 2.0
Dediğiniz şeyi anlamadım xph bir marka mı ?3600 xph b450