Vitor Pereira
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Arada csgo oynamak istiyorum low da 30 fps sürünsem yeter. İ3 5005u lu bir laptop bulunursa minnettar kalırım.
6006 U öneririm birde HP lerin r3 m330 gpu luları var onlardan bakArada csgo oynamak istiyorum low da 30 fps sürünsem yeter. İ3 5005u lu bir laptop bulunursa minnettar kalırım.
Bir bakayım sizde bakarmısnız?6006 U öneririm birde HP lerin r3 m330 gpu luları var onlardan bak
Arada csgo oynamak istiyorum low da 30 fps sürünsem yeter. İ3 5005u lu bir laptop bulunursa minnettar kalırım.
Fiyatını hak etmiyor gibi. İ5 6200u + m110 1699 tl gibi bir paraya buldum ama ona ihtiyacım yok. 2. Ele o özellikteki pc ye 2500 verilmez diye düşünüyorum
Lenovo İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da
Lenovo İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Sen çok iyi bulmuşsun piyasa o değil.Fiyatını hak etmiyor gibi. İ5 6200u + m110 1699 TL gibi bir paraya buldum ama ona ihtiyacım yok. 2. Ele o özellikteki PC ye 2500 verilmez diye düşünüyorum
Sen çok iyi bulmuşsun piyasa o değil.
Bende vega 3 + athlon gold 3150 12gb ram laptop var 4500 istiyorlar vermiyorum.
Hocam bende masaüstü istiyorum fakat ama hem şehir değişimi çok oluyor hemde yattığım yerden film izleyemiyorum. Laptop şart gibi.2.el Bi APU sistem toplasan ? Veya 2. el gtx 750 falan. r7 240.
Laptop kötü bence. Masaüstü alsan o fiyata 5 6 katı fps TERTEMİZ.Hocam bende masaüstü istiyorum fakat ama hem şehir değişimi çok oluyor hemde yattığım yerden film izleyemiyorum. Laptop şart gibi.
Sonuncu ve 920M temiz hem de fiyatları da güzel. Alınabilir bence.Hocam laptop bataryaları çok dayanıklı şeyler değiller yani demek istediğim eğer kullanıcı batarya takılı bir şekilde şarjda oynamışsa yüksek ihtimal batarya fişi çekmiştir ve çok fazla dayanmaz..
Seçtiğin ürünün satıcısına sorman lazım batarya durumunu ki genelde laptop kullanıcıları sürekli şarjda oynamalarına rağmen bataryayı çıkarmayıp öldürüyorlar maalesef..
Şöyle de bir kaç önerim var
HP İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da
HP İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comAcer İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da
Acer İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comAsus İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da
Asus İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comDell İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da
Dell İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Evet benim de hoşuma gittiler ikisi de çok temiz duruyor eğer batarya sıkıntıları yoksa alınabilir benceSonuncu ve 920M temiz hem de fiyatları da güzel. Alınabilir bence.
Hocam maalesef ki bunların hepsi İstanbul dışı.Hocam laptop bataryaları çok dayanıklı şeyler değiller yani demek istediğim eğer kullanıcı batarya takılı bir şekilde şarjda oynamışsa yüksek ihtimal batarya fişi çekmiştir ve çok fazla dayanmaz..
Seçtiğin ürünün satıcısına sorman lazım batarya durumunu ki genelde laptop kullanıcıları sürekli şarjda oynamalarına rağmen bataryayı çıkarmayıp öldürüyorlar maalesef..
Şöyle de bir kaç önerim var
HP İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da
HP İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comAcer İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da
Acer İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comAsus İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da
Asus İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comDell İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da
Dell İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com