Teşekkür ederim hocam arkadaşım dualsense hediye edicek artık onu nası kullanıcam bakıcamherhangı bır ayar yok tak calıstır gamepad desteklı her oyunda calısıyor zaten pc ıcın en ıdealı xboxtur
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum xbox game padı alıyorsun mumkunse cuma ıncehesap ındırımlerını bekle ben ordan aldım 2 ay once 2.1k ya suan 2.2 - 2.3 kya satılıyor ındırımde bırde yanına attıgım lınklerdekı urunlerı alıyorsun tamamdır
pıl ıcın bu en ıyısı ama yanında pıllerı sarj etmek ıcın aparatı gelmıyor bılgın olsun
bu urunu ben yukardakı pılı almadan once aldım hemen hemen aynı sarj surelerıne sahıpler ıkısıde 1 hafta goturuyor yogun kullanımda bunde sarj adaptorude gelıyor
buda gene benımde kullandıgı bluetooth adaptoru sorunsuz ve kesntı olmadan kullanıyorum
NOT : urunler pahalı gelebılır ben drek amazondan kendı aldıgım yerden lınklerı attım akakceden daha ucuza bılındık satıcılarda daha ucuz olabılır ote yandan amazon ıcın 200 e 80 lık kupon dusurebılırsen durceel pılı ve bluetooth adaptoru ucuza getırırsın
Hocam internette kablo ile bağlandığı zaman adaptive triger çalışıyor bluetooth da problem oluyormuş arkadaşım dualsense hediye edecek ondan dolayı uygulama adı falan detaylı bir şekilde yardımcı olurmusunuz galiba yukarıda tplink bluetooth adaptoru alıcamHocam bir tane Bluetooth adaptörü alırsanız rahat kullanırsınız. Üstelik dualsense normalde tam performans çalışmaz ancak YouTube a yazarsanız bir uygulama var onu kullanınca tam performans kullanabilirsiniz adaptive trigger felan
Valla abi çok bişey yok yani. Uygulama ismi DS4 müydü neydi. Birkaç gün oynadım dualsense ile ancak bir bluettoth sorunu görmedim. Bu arada TP link ub500 alabilirsinHocam internette kablo ile bağlandığı zaman adaptive triger çalışıyor bluetooth da problem oluyormuş arkadaşım dualsense hediye edecek ondan dolayı uygulama adı falan detaylı bir şekilde yardımcı olurmusunuz galiba yukarıda tplink bluetooth adaptoru alıcam