hocam 3000 tlinceleme:![]()
Darmoshark K8 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
500 çıkamıyor musun ustamhocam 3000 TL
o zaman bunu WHAT29 koduyla alabilirsin + 700tl vergi veriyorsun 2100tl ye denk gelmiş oluyormalasef
whatgeekte türkiyeye satış kapalı . epomaker dada stok bitti galiba.o zaman bunu WHAT29 koduyla alabilirsin + 700tl vergi veriyorsun 2100tl ye denk gelmiş oluyor
not: hala türkiye ye geliyor mu bilmiyorum, en son kapanmıştı ama en kötü paran iade olur![]()
Ajazz AK820 Pro Mechanical Keyboard
The AK820 Pro features a 0.85" TFT Color Screen with great picture clarity and excellent brightness. At-a-glance viewing of the time, date, battery, connection status and other keyboard details is made possible and you can even customize GIF animations to your liking.www.whatgeek.com
Değil
Bence scope almaman iyi olmuşMerhaba maksimum bütçem başlıktaki fiyatdır normalde ASUS ROG scope RX alacaktım bir anda zam geldiği için şu an alamacak durumdayım o yüzden başka klavye bakıyorum önerilerinizi bekliyorum.
TTC Crescent switch versiyonunun ses testiDeğil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence scope almaman iyi olmuş
Bir altını davet kodunla kayıt ettir 10 dolar kupon veriyor klavye 60 dolar'a gelmiş oluyor, %33 vergi ile bütçende
![]()
EPOMAKER x AULA F75
Optimized 75% Compact Layout The F75 redefines space efficiency with its 75% compact layout. This design integrates all the essential keys in a smaller footprint, making it perfect for streamlined desks and mobile setups without sacrificing functionality. Acoustic Mastery with Five-Layer Padding...epomaker.com
ortalama kaç günde geliyorDeğil
Bence scope almaman iyi olmuş
Bir altını davet kodunla kayıt ettir 10 dolar kupon veriyor klavye 60 dolar'a gelmiş oluyor, %33 vergi ile bütçende
![]()
EPOMAKER x AULA F75
Optimized 75% Compact Layout The F75 redefines space efficiency with its 75% compact layout. This design integrates all the essential keys in a smaller footprint, making it perfect for streamlined desks and mobile setups without sacrificing functionality. Acoustic Mastery with Five-Layer Padding...epomaker.com
TTC Crescent switch versiyonunun ses testi