2500 TL Klavye Önerisi

waffenq

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhaba maksimum bütçem başlıktaki fiyatdır normalde ASUS ROG scope RX alacaktım bir anda zam geldiği için şu an alamacak durumdayım o yüzden başka klavye bakıyorum önerilerinizi bekliyorum.

inceleme:

inceleme:
hocam 3000 tl

o zaman bunu WHAT29 koduyla alabilirsin + 700tl vergi veriyorsun 2100tl ye denk gelmiş oluyor
not: hala türkiye ye geliyor mu bilmiyorum, en son kapanmıştı ama en kötü paran iade olur

o zaman bunu WHAT29 koduyla alabilirsin + 700tl vergi veriyorsun 2100tl ye denk gelmiş oluyor
not: hala türkiye ye geliyor mu bilmiyorum, en son kapanmıştı ama en kötü paran iade olur
whatgeekte türkiyeye satış kapalı . epomaker dada stok bitti galiba.

Değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba maksimum bütçem başlıktaki fiyatdır normalde ASUS ROG scope RX alacaktım bir anda zam geldiği için şu an alamacak durumdayım o yüzden başka klavye bakıyorum önerilerinizi bekliyorum.
Bence scope almaman iyi olmuş

Bir altını davet kodunla kayıt ettir 10 dolar kupon veriyor klavye 60 dolar'a gelmiş oluyor, %33 vergi ile bütçende

Değil

Bir altını davet kodunla kayıt ettir 10 dolar kupon veriyor klavye 60 dolar'a gelmiş oluyor, %33 vergi ile bütçende
TTC Crescent switch versiyonunun ses testi

Değil

TTC Crescent switch versiyonunun ses testi
ortalama kaç günde geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,512
Üyeler
175,055
Son üye
HakuShadow