2500 TL Kulak üstü, oyun, video ve yayın için kulaklık önerisi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
2500
Selamlar, başlıkta da belirttiğim gibi 2500 TL'ye kulak üstü, oyun, video ve yayın için kulaklık arıyorum. Çoğunlukla single oyunlar oynarım ama ara sıra rekabetçi de oynadığım oluyor. Razer V2X modelini alayım dedim fakat pek önerilmedi ve bende Fifine H9'a niyetlendim. İtopya'da da güzel indirimler var, sizler ne önerirsiniz?
Ek olarak anakartım ASUS H410M-K ve çok kafayı sıkmayan-ergonomik bir model olursa sevinirim. İyi günler.

fifine h9 güzel kulaklıktı sanırım hocam alabilirsiniz

fifine h9 güzel kulaklıktı sanırım hocam alabilirsiniz
Aşırı kararsızlığın sonucu işte hocam, hiç karar veremiyorum ki. H9 güzel diyorlar ama ya bakmadığım daha iyi bir ürün varsa yada ya daha güzel bir kampanya ile çok daha ucuza daha iyi ürün bulursam diye diye kafayı yedim. Birkaç hocam daha önerirse kesin olarak alırım. Aslında kafamı karıştıran şu İtopya'da ki indirimler oldu biraz. Belki iyzico ve indirimlerle daha pahalı ama daha iyi bir ürünü daha ucuza getiririm diye düşünüyordum. Teşekkür ederim.

Aşırı kararsızlığın sonucu işte hocam, hiç karar veremiyorum ki. H9 güzel diyorlar ama ya bakmadığım daha iyi bir ürün varsa yada ya daha güzel bir kampanya ile çok daha ucuza daha iyi ürün bulursam diye diye kafayı yedim. Birkaç hocam daha önerirse kesin olarak alırım. Aslında kafamı karıştıran şu İtopya'da ki indirimler oldu biraz. Belki iyzico ve indirimlerle daha pahalı ama daha iyi bir ürünü daha ucuza getiririm diye düşünüyordum. Teşekkür ederim.
hocam h9 sanırsam fiyatının en iyilerinden di dediğiniz gibi iyzico vs ile daha uyguna bulunabilir

Parayı daha denkleştiremedim zaten. O zaman kadar İtopya'da tekrar stoğa girerse oradan alırım. Girmezse de mecbur buradan. Teşekkür ederim. Model de hoşuma gitti özellikle mikrofonu.
hayırlı olsun şimdiden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,260
Üyeler
183,539
Son üye
Ensenes_132
Geri