Morgg
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 131
- İsim
- Morgg
Selamlar Dostlar!
Bu rehberde sizlere belirli bir bütçede gayet uygun ve kaliteli bir sistem toplayacağım.
Bütçemiz 2500 TL.
Amacımız sıfır olarak bir sistem toplamak.
İşlemci;
İşlemci tray yani fansız + olarak 2.el bir stok fan alabilirsiniz çok pahalı olmaz.
Anakart;
https://www.hepsiburada.com/gigabyt...-e-anakart-p-HBV00000AJUET?magaza=Hepsiburada Hepsiburadada 50 TL çek var onun sayesinde daha ucuza geliyor.
Biliyorum anakart yeni nesil bir anakart değil b450m tercih etmek daha iyi olur fakat fiyat aşıyor bütçesi yüksek olanlar b450m alabilir.
Ram;
Ramler bence fiyatına göre gayet güzel.
!Rehberin tarihine bakarsanız 16 Haziran'da yapılmış bir rehber ben bu rami seçmişken 750 TLydi fakat şimdi fiyatının arttığını gördüm kusura bakmayın.
Ssd;
Patriotun gayet kaliteli bir ssdsi.
Güç Kaynağı;
Sistemin oyun performansı;
Sistem uzay montaj.Bence fiyatına göre gayet güzel bir sistem.
Umarım yardımcı olabilmişimdir!
Bu rehberde sizlere belirli bir bütçede gayet uygun ve kaliteli bir sistem toplayacağım.
Bütçemiz 2500 TL.
Amacımız sıfır olarak bir sistem toplamak.
İşlemci;
AMD Ryzen 3 2200G 3.50 Ghz 4 Çekirdek 6MB AM4 14nm İşlemci (Tray,Fansız)
AMD Ryzen 3 2200G 3.50 Ghz 4 Çekirdek 6MB AM4 14nm İşlemci (Tray,Fansız) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Anakart;
https://www.hepsiburada.com/gigabyt...-e-anakart-p-HBV00000AJUET?magaza=Hepsiburada Hepsiburadada 50 TL çek var onun sayesinde daha ucuza geliyor.
Biliyorum anakart yeni nesil bir anakart değil b450m tercih etmek daha iyi olur fakat fiyat aşıyor bütçesi yüksek olanlar b450m alabilir.
Ram;
PNY XLR8 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Gaming Ram (MD16GK2D4320016AXR) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
!Rehberin tarihine bakarsanız 16 Haziran'da yapılmış bir rehber ben bu rami seçmişken 750 TLydi fakat şimdi fiyatının arttığını gördüm kusura bakmayın.
Ssd;
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
m.n11.com
Güç Kaynağı;
Aerocool AE VXP400 Plus 400W Güç Kaynağı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aerocool AE VXP400 Plus 400W Güç Kaynağı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Sistemin oyun performansı;
Sistem uzay montaj.Bence fiyatına göre gayet güzel bir sistem.
Umarım yardımcı olabilmişimdir!
Son düzenleme: