Neler Yeni

Rehber !2500 TL Sıfır Sistem Toplama!

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,182
İsim
Murat Orhan
bence bu bütçede ddr3 anakart ve ramler kullanılabilir hem daha ucuz olur hemde uzay montaj olmaz bence
Yanlış düşünce. Güncel olup uzay montaj kullanmak daha iyi bir seçim olacaktır. Kasa bulamayana beleşe yollarım sıkıntı yok :D

Tre-x

80+ Silver
Yanlış düşünce. Güncel olup uzay montaj kullanmak daha iyi bir seçim olacaktır. Kasa bulamayana beleşe yollarım sıkıntı yok :D
ddr3 ile ddr4 sistemler arasında çok bi fark olduğunu düşünmüyorum değmez bence hem ekran kartlı sistem toplanabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

bedava kasa konusunda ciddi misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,182
İsim
Murat Orhan
ddr3 ile ddr4 sistemler arasında çok bi fark olduğunu düşünmüyorum değmez bence hem ekran kartlı sistem toplanabilir

Valla yollarım. Ahım şahım bişey olmaz ama en azından sistemi takabileceğiniz bir şey olur :)

DDR3 ile DDR4 Sistem arasında güncellik açısından çok fark var maalesef.. Hem bu fiyata 2. el ddr3 yerine 3200g dizilebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,493
Üyeler
164,852
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom