Neler Yeni

26000 TL Sistem Önerisi

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
Tayfun Balım
Sistem gayet dengeli toplanmış, bütçeniz dahilinde daha iyi bir hazır sistem yoksa bu sistemi alabilirsiniz.

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Yağmur
Niye alınmasınki adamlar kartlarina sahip çıkıyor sürekli driver güncellemesi getiriyorlar şu anlık sıkıntı var orta seviye işlemcilerle bazen darboğaz yapabiliyor ama çözülecek bir şeydir tahminimce
Bence alabilir çünkü kart güçlü ve vramı ileriye dönük 4060 8gb almak yerine ben 580 12gb alırdım
Dediğim gibi bu benim düşüncem bana güzel gelmiyor intel ekran kartları onun yerine işlemcilerin sorunlarını çözsünler 😀☝️ bana göre öyle yani yanan işlemcileri de gördük ama kişiden kişiye değişir tabi Intel ekran kartlarını sevmiyorum tabi başkası sevebilir ona bir şey demiyorum <3

Elya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Faruk
Dediğim gibi bu benim düşüncem bana güzel gelmiyor intel ekran kartları onun yerine işlemcilerin sorunlarını çözsünler 😀☝️ bana göre öyle yani yanan işlemcileri de gördük ama kişiden kişiye değişir tabi Intel ekran kartlarını sevmiyorum tabi başkası sevebilir ona bir şey demiyorum <3
Mesaj otomatik birleştirildi:

Donanım Haber Sevdiğim ve güvendiğim bir kanal orda 4060 ti ile B580'i karşılaştırmış başa baş gelmişler neredeyse 4060 ti ile kapışan kart 4060'ı her türlü geçer bence.

Hocam internette araştırdım bazı kişiler aşırı pişman bazı kişiler 4060 ile karşılaştırmış 20 fps fark atmış ne yapacağımı bilmiyorum videolar desen biri iyi biri kötü diyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,452
Üyeler
170,551
Son üye
aziz121213
Top Bottom