İyi akşamlar dostlar, anneme doğum günü hediyesi telefon alacağım. 2500 TL bütçeye önerebileceğiniz telefon var mıdır? Kamerasına çok önem veriyor, bataryası da iyi olursa çok güzel olur. Önerilerinizi bekliyorum.
Isınma problemi yok değil mi?Xiaomi Note 9S 64 GB Mavi Akıllı Telefon Mavi : Amazon.com.tr
Xiaomi Note 9S 64 GB Mavi Akıllı Telefon Mavi : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
kendim kullanmıyorum 2 kuzenime aldırdım fiyatına göre iyilerden kamerası güzel bataryası güzel ekranı büyük ihtiyaçlarını karşılar.Isınma problemi yok değil mi?
xiaomi allabilirsin kankamIsınma problemi yok değil mi?
Instagram'da geziniyor genel olarak, oyun oynamıyor tabii kikendim kullanmıyorum 2 kuzenime aldırdım fiyatına göre iyilerden kamerası güzel bataryası güzel ekranı büyük ihtiyaçlarını karşılar.
Ek olarak annen aşırı oyun vesaire oynamayacağı için ısınma sorunuda oluşacağını sanmıyorum.
2300 liraydı zam yemiş hepsi zam yiyor o fiyata genel olarak rakipsiz düzeyde varsa da rakibi ben bilmiyorumInstagram'da geziniyor genel olarak, oyun oynamıyor tabii ki
Sen hangisini önerirsin hocam?
Bu ikisinden birini alabilirsin kendim 8Pro kullanıyorum kafanda bir soru varsa sorabilirsinXiaomi Note 9S 64 GB Mavi Akıllı Telefon Mavi : Amazon.com.tr
Xiaomi Note 9S 64 GB Mavi Akıllı Telefon Mavi : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
9s Epey sitesinde bir tık daha iyi deniliyor fakat hiç deneme fırsatım olmadı 9 kullanan biri de yok malesef çevremde kendim 8 Pro kullanıyorum parasını sonuna kadar hak ediyor aşırı telefon bağımlısı değilim ama wpyi fazla kullanıyorum (arada oyun falanda oynuyorum ) 2 gün hatta bazen 3 gün bile gidebiliyor şarjı.. kamera performansı da fiyatına göre çok iyi ben 8 Proyu sonuna kadar öneririm bu fiyat bandında..Sen hangisini önerirsin hocam?
Teşekkür ederim önerin için.9s Epey sitesinde bir tık daha iyi deniliyor fakat hiç deneme fırsatım olmadı 9 kullanan biri de yok malesef çevremde kendim 8 Pro kullanıyorum parasını sonuna kadar hak ediyor aşırı telefon bağımlısı değilim ama wpyi fazla kullanıyorum (arada oyun falanda oynuyorum ) 2 gün hatta bazen 3 gün bile gidebiliyor şarjı.. kamera performansı da fiyatına göre çok iyi ben 8 Proyu sonuna kadar öneririm bu fiyat bandında..
Xiaomi Redmi Note 8 Pro (64 GB) - Xiaomi Redmi Note 9S (128 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Xiaomi Redmi Note 8 Pro (64 GB) - Xiaomi Redmi Note 9S (128 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Ne demek.. İmei atabileceğin eski bir telefon varsa global versiyon alabilirsin çok daha ucuza gelir telefonTeşekkür ederim önerin için.
Global versiyon ne oluyor? Uzağım bu konuya.Ne demek.. İmei atabileceğin eski bir telefon varsa global versiyon alabilirsin çok daha ucuza gelir telefon
Mesaj otomatik birleştirildi:
9s ve 8Pro'nun incelemelerini incele istersen yada varsa uzun kullanım testleri bakabilirsin yada kafana takılan bişeyi sorabilirsin şubat ayından beri global versiyon 8Pro kullanıyorum yardımcı olurum