2500 TL Telefon Önerisi

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
2,724
2000 - 2500 TL arası güzel kaliteli bir model arıyoruz babama. İstediği özellikler:
- En az 128 GB dahili hafıza
- Güzel bir kamera (fotoğraflara fazla önem verir)
- Günlük kullanımda işini görecek bir batarya. (Günlük işi gereği 1-2 saat telefon konuşması yapar ve 3-4 saat de uğraşır.
bunlar.

redmi note serisinden bir telefon olbilir misal note 8 fiyatları da uygun diye biliyorum

2000 - 2500 TL arası güzel kaliteli bir model arıyoruz babama. İstediği özellikler:
- Günlük kullanımda işini görecek bir batarya. (Günlük işi gereği 1-2 saat telefon konuşması yapar ve 3-4 saat de uğraşır.
bunlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunlar.

Bence Samsung çünkü
Xiaomi de her konuda nadiren de olsa sorun çıkabiliyor

A21s güzeldir 1 yıl olacak kullanıyorum ama M21 varken alınmaz. Aynı şekilde note 8 pro varken note 8 de alınmaz
Bence Samsung çünkü

Son düzenleme:
Bence Samsung çünkü

A21s güzeldir 1 yıl olacak kullanıyorum ama M21 varken alınmaz. Aynı şekilde note 8 pro varken note 8 de alınmaz
128 GB hafızası olan bir model öneriniz var mı? Bunları değerlendirmeye alacağım.

Realme 7 tavsiye ederim. Konu içerisinde söylenen cihazlardan çok daha iyi. Hafıza kartı takabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,805
Üyeler
187,990
Son üye
TU9RUL
Geri