Celtinordic
80+
Şu normal elindeki SSD yerine internetten bulup koyanlar çoğunlukla dolandırıcı oluyor.
Hocam PATRIOT BrustSSD Kötü.
Bilmem, bana göre alınmaz, güvenmiyorum veya güvenemiyorum.2. el psu neden alınmaz
Sonuna kadar değer.2.el 3400g eklendiğinde (850 TL) 3350 TL oluyor sistem.
Hocam pekiSonuna kadar değer.
Değerler aynı hocam sadece marka farklı onun da sorun yaşayacağını sanmıyorum 7 yıldır 2 farklı markaya ait aynı değerlerdeki RAM'leri kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ve sorun olacağını işitmedim.Ramler farklı sorun yaratabilir, aynı ramden 2 tane alınmalı.
RAM zaten 16 hocamram 16 olsa ssd değişse fena olmaz yine de iyi iş hocam
görmemişim hocam çok iyi bu fiyata patriot önerildiği kadar taşlanıyor vallaDeğerler aynı hocam sadece marka farklı onun da sorun yaşayacağını sanmıyorum 7 yıldır 2 farklı markaya ait aynı değerlerdeki RAM'leri kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ve sorun olacağını işitmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
RAM zaten 16 hocam
SSD de iyi hocam PATRIOT marka forumda önerilen marka.
3400G'li sistemi alıp ileride Ekran Kartı takmak.Hocam peki
RX 550 4 GB
İ3 10100f
3000 MHz 8 GB RAM
4700 TL
sistem
Vs
3400g
16 GB RAM
Sistem
3350 TL
Hangi sistemi almak mantıklıdır ?
Forumda PATRIOT Brust SSD hakkında hiç kötü yorum falan okumadım veya denk gelmedim.görmemişim hocam çok iyi bu fiyata patriot önerildiği kadar taşlanıyor valla
Ekran kartına parası yetmeyen ben3400G'li sistemi alıp ileride Ekran Kartı takmak.
O zaman RX550'li sistem.Forumda PATRIOT Brust SSD hakkında hiç kötü yorum falan okumadım veya denk gelmedim.
Ekran kartına parası yetmeyen ben
Bide hocam yanlış yazmışım RX 550 li sistem 4700 TL değil 3700 TL.
şöyle bir konu varmışForumda PATRIOT Brust SSD hakkında hiç kötü yorum falan okumadım veya denk gelmedim.
Ekran kartına parası yetmeyen ben
Bide hocam yanlış yazmışım RX 550 li sistem 4700 TL değil 3700 TL.
birileri överken diğerleri gömüyor kullanmadım bilmiyorum hocam iyi mi kötü müşöyle bir konu varmış
bunu görmüştüm sonradan düzeltmişlerse bilemem hocam tekrardan elinize sağlıkPATRIOT SSD alınır mı?
https://www.cebitech.com.tr/urun/pbu120gs25ssdr-120gb-burst-sata-3-0-560-540mb-s-7mm-2-5-flash-ssd?gclid=Cj0KCQjw3s_4BRDPARIsAJsyoLPcI1VEaIpp1VvocuJ8nKO5o_qYsW9-tsE0hbPuIqwx4td2HNq7HhcaAh5VEALw_wcB BU ssd alınır mı 1595169587 3tl diyorforum.donanimarsivi.com
Hazır sistemO zaman RX550'li sistem.
Ama hazır sistem mi değil mi?
Hazır değilse RX550 almayın.
@revanier 2.elden önersin size bütçe belirtin.