indirim falan bekle biraz daha koyabilirsen koy 2060 al bence rtx özelliğinden faydalanmak için2500 e kadar ekran kartı ne alabilirim 2. el olmamalı
kral asus dual rx 5700xt nasıl senceindirim falan bekle biraz daha koyabilirsen koy 2060 al bence rtx özelliğinden faydalanmak için
rtx takıntın yoksa o fiyata amd al tabii ki çok iyi bir kart 2070 super ile kafa kafayalar ama 2070 super doğal olarak daha iyireis rtx takıntım yok PUBG cs oynuıyorum yine de rtx mi almalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
kral asus dual rx 5700xt nasıl sence
o fiyata bulursan süper kart 5700xtreis rtx takıntım yok PUBG cs oynuıyorum yine de rtx mi almalıyım
kral asus dual rx 5700xt nasıl sence
msi gtx 1660 super gaming x2500 e kadar ekran kartı ne alabilirim 2. el olmamalı
benimde rgb takıntım vardı ama pc rgb li olsun diye parçalardan düşmek mantıklımı yada rgb yüzünden pc bin bozulmasını istermisin sırf rgb olsun diye 7 tl ye rtf 2060 yedire 1650 li pc mi almak istiyorsun sırf rgb desteği vardiye ekran karına 500tl yerine 1000 tl mi vermek istiyorsun rgb boş bişey alacaksan benim gibi güzel argo li kasa al2500 e kadar ekran kartı ne alabilirim 2. el olmamalı
doğru reis var mı 2500 veya max 3k ekrna kartı önerinmsi gtx 1660 super gaming x
benimde RGB takıntım vardı ama PC RGB li olsun diye parçalardan düşmek mantıklımı yada RGB yüzünden PC bin bozulmasını istermisin sırf RGB olsun diye 7 TL ye rtf 2060 yedire 1650 li PC mi almak istiyorsun sırf RGB desteği vardiye ekran karına 500tl yerine 1000 TL mi vermek istiyorsun RGB boş bişey alacaksan benim gibi güzel argo li kasa al
Al msı ın en kaliteli gpu su kullanılıyor ve RGB si müthiş ama fiyatta öyle 3200tldoğru reis var mı 2500 veya max 3k ekrna kartı önerin
İndirimli fiyat öyle maalesef yoksa 3700tl falandıçok uçtu reis fiyat . acaba 2 3 aya kadar dğşer mi