9s tabikide 8pro laırsanız 1 sene sonra güncelleme almayınca pişman olursunuızkardeşim senden 3000 TL lik tlf önerisi istemedim biliyorum o telefonu ama benim bütçem yetmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
not 8 pro mu not 9s mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemcisi çok uzun ömürlü değil diyorlar not 8 pronun
HOCAM hiç görmemiştim bunu tşklerO zaman Realme 7'ye bak. Hepsiburada'dan alırsan "REALME100" kodu ile 100 TL indirim yapıyordu. 2.700 gibi bir fiyatı var ama bence güzel telefon.
Bir incele yine de telefonu. Bütçenin üstünde ama sonuçta telefonu uzun süre kullanacaksınO zaman Realme 7'ye bak. Hepsiburada'dan alırsan "REALME100" kodu ile 100 TL indirim yapıyordu. 2.700 gibi bir fiyatı var ama bence güzel telefon.
bu kadar telefon içerisinde realme 6i yi mi buldun ?Realme 6i
kaç yıl gider realme 7Bir incele yine de telefonu. Bütçenin üstünde ama sonuçta telefonu uzun süre kullanacaksın
Pop-up kamera önermiyorum. Çok itici duruyor bence.oppo reno 2z iyi midir? ?
hocam ben kameraya bakmıyorum performansPop-up kamera önermiyorum. Çok itici duruyor bence.
Tam bir şey diyemem ama en az 3-4 yıl götürür.kaç yıl gider realme 7
9s kaç yıl götürür hocam ben çünkü uzun süreli istiyorum bayaTam bir şey diyemem ama en az 3-4 yıl götürür.
Onu alırsın 64GB olan versiyonunu değil 128GB olan versiyonunu almalısın. O da biraz pahalı. Şuan için en iyi Realme 7.9s kaç yıl götürür hocam ben çünkü uzun süreli istiyorum baya
2700 TL YE EN İYİ performans olarak realme 7 diyorsunOnu alırsın 64GB olan versiyonunu değil 128GB olan versiyonunu almalısın. O da biraz pahalı. Şuan için en iyi Realme 7.
realme 7 nin işlemcisi mediateg uzun ömürlü değil diyorlar shapdragon daha uzun ömürlü diyorlar ?Onu alırsın 64GB olan versiyonunu değil 128GB olan versiyonunu almalısın. O da biraz pahalı. Şuan için en iyi Realme 7.
Onu alırsın 64GB olan versiyonunu değil 128GB olan versiyonunu almalısın. O da biraz pahalı. Şuan için en iyi Realme 7.