GodTierKen
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Kulaklık alacağım sizce cloud 3 2500 TL'ye değer mi veya alabileceğim başka bir kulaklık var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
barracuda x almak buna göre daha mı mantıklı olurKablolu olandan bahsediyorsan hayır değmez. Kablosu aşırı dandik. Çok kolay deforme olup kopuyor. Kablosuz alman gerekiyor. En yakın tercih Razer Barracuda X var. Daha iyisi yok. Fiyatı 3,000 seviyelerinde ancak zaman zaman indirime girebiliyor. Sürekli piyasayı takip et. 29 Kasım'da tekrar indirime girebilir. 2 hafta önce 2,000₺'den satıldı.
Dostum tabii ki daha mantıklı olur. Hem Bluetooth, hem 2,4 gHz type-c dongle bağlantı, hem de kablolu bağlantı fonksiyonu var. Telefonda da kullanabiliyorsun yani. Mikrofonunun ses kalitesi şahane ve çıkartılıp takılabiliyor. Ses kalitesi aşırı yeterli. Kablolu alma gerçekten pişman olursun güven bana. Şarjı desen rahat 1 hafta gidiyor. Pasif gürültü engelleyicisi var.barracuda x almak buna göre daha mı mantıklı olur
hocam küçük bayağıKulaklık alacağım sizce cloud 3 2500 TL'ye değer mi veya alabileceğim başka bir kulaklık var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
nasıl yani anlayamadımhocam küçük bayağı
2200 e cloud corede vardı bitti o da iyi sayılırdıDostum tabii ki daha mantıklı olur. Hem Bluetooth, hem 2,4 gHz type-c dongle bağlantı, hem de kablolu bağlantı fonksiyonu var. Telefonda da kullanabiliyorsun yani. Mikrofonunun ses kalitesi şahane ve çıkartılıp takılabiliyor. Ses kalitesi aşırı yeterli. Kablolu alma gerçekten pişman olursun güven bana. Şarjı desen rahat 1 hafta gidiyor. Pasif gürültü engelleyicisi var.
barracuda x almak buna göre daha mı mantıklı olur
kulaklık küçük biraz kafanın büyüksenasıl yani anlayamadım